Thrive in your Life Event - DE Quantum Leap: Van Dromen naar Doen!

Verlang je naar MEER? Meer liefde, meer groei, meer leven. 
Dan is het ‘Thrive in your Life’ event editie 2024 the place to be.
Ook dit jaar weer workshops van 8 missie gedreven ondernemer.
Waardevol en toch betaalbaar.

Voel je je geroepen door iets dat groter is dan jij zelf?

Ben je je diep van binnen gewaar van een krachtig kwantumveld van ongekende mogelijkheden? 
Verlang je naar MEER? Meer liefde, meer groei, meer leven. 
Dan is dit HET event voor jou! 

Het is geen toeval dat je vandaag op deze pagina uitkomt. Dit is JOUW tijd om een prachtige kwantumsprong te gaan maken. Een kwantumsprong naar de rest van jouw nieuwe leven. Het universum maakt geen fouten. Dus laten we die sprong wagen, en laten we dat samen doen!

Je hebt nog zo lang voordat deze inspirerende en transformerende dag plaats gaat vinden:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Een terugblik op het Thrive in your Life Event 2022

Dit event is niet voor iedereen. Dit is voor jou, de persoon die niet tevreden is met 'gewoon goed genoeg'.

Jij die gelooft in oneindige mogelijkheden, die de magie in het leven ziet en voelt. Jij die durft te dromen én de stappen zet om die dromen waar te maken. Dit is voor de spirituele ontdekkers, de liefhebbers van innerlijk werk en iedereen die diep van binnen voelt: “Er is meer, en ik ben er klaar voor!” en die ook bereid is om de acties te nemen. Want alleen als je een inzicht opvolgt met een afgestemde actie, dan zal er iets veranderen in je leven. 

Als je daar een diepe “JA” bij voelt, dan nodigen we je met heel ons hart uit om bij deze magische dag aanwezig te zijn, het thrive in your life event editie 2023.

Hoe ziet deze dag er uit?

De dag begint met een verbindende openingsceremonie. Het doel is om je te verbinden met jezelf en de intentie die je hebt voor de transformatie die je wilt maken. 

De dag eindigt met een gezamenlijke afsluiting  die de energie van de dag bezegelt in je hele ZIJN, zodat je de transformatie die je deze dag hebt ervaren ook echt mee naar huis neemt. 

De start en afsluiting worden door Maartje en Conrad begeleid.
Tussendoor heb je de mogelijkheid om 3 workshops te volgen, die worden gegeven door Maartje, Conrad en de deelnemers van de ‘Afstemmen & Actie Mastermind’ groep 2023. Dit zijn ondernemende mensen die een jaar lang met ons (Maartje en Conrad) op reis gegaan zijn om te leren hoe zij hun passie kunnen volgen en daar impact mee kunnen creëren. Deze workshops zijn geen droge stof, maar interactieve ervaringen die je echt in je lichaam zult voelen. 

Dit zijn de workshops waar je deze dag toegang tot kunt krijgen:

Maartje Koper en Conrad van Pruijssen geven de workshop: 'Stap volledig in je kracht met je Missie Business.'

Heb jij diepe dromen en verlangens die je wilt realiseren met je business maar voel je dat je jezelf inhoudt? 
Zeg je niet de dingen die je wilt zeggen uit angst voor kritiek?
Speel je het op veilig uit angst om te falen? 
Zet je je visie niet volledig om in realiteit omdat je bang bent dat mensen je niet begrijpen? 
Of maak je daadwerkelijk situaties mee waarin je kritiek, onbegrip en falen ervaart en hou je je daardoor in?

Wij snappen dit. Als visionairs en pioniers hebben we altijd ideeën die nog geen bedding hebben. We hebben met al onze bedrijven en initiatieven te maken gehad met weerstanden, kritiek, onbegrip, onzekerheid en tegenkrachten. Maar TOCH gaan we door en kiezen we er iedere keer weer voor om de volgende stap te nemen en stap voor stap aan onze dromen te bouwen. Hoe we dat doen en nog belangrijker: hoe jij dat OOK kunt gaan doen, dat komt allemaal aan bod in deze transformerende workshop.

Yvonne Schrijver geeft de workshop: 'Verbinding, empathie en compassie: de belangrijkste pijlers bij verlies.'

Ik heet je een warm welkom bij mijn workshop over een onderwerp waar we liever niet over willen praten, nl. “Verlies”.
We kennen allemaal grote of kleinere verliezen in ons leven, of je nu zelf iemand hebt verloren of iemand in je leven die zelf door een verlies gaat, deze workshop kan je inzichten geven.
Onze eigen ervaringen met diverse verliezen,  verwacht of totaal onverwacht, hebben allen een kenmerk gemeen :  we hebben niet geleerd hoe daarmee om te gaan. Niet alleen voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen die rouwen om een verlies.
Vaak is er maar weinig nodig : liefde en een luisterend oor kunnen al een wereld van verschil maken. 
Maar hoe doe je dat ?
Wat zeg je in zo’n situatie wel en wat juist niet?
Hoe weet je wat iemand die rouw ervaart echt nodig heeft ?
In dit uur neem ik je mee om te verkennen welke handvatten er zijn…..ik nodig je van harte uit !

Jacqueline Rantong geeft de workshop: 'Van please naar ease.'

Ja zeggen terwijl je nee bedoelt. Herken je dit?
Je gezin, je werk, je ouders en dierbaren vragen al je aandacht en je hebt het gevoel dat je steeds meer leeg raakt.
Je bent moe, onrustig, je hebt te weinig energie, kracht en tijd voor ontspanning. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, vindt het moeilijk om om hulp te vragen en eigenlijk denk je ook dat jij het beter kan dan anderen. Je wilt de wereld graag mooier maken en helpt overal waar je kan om harmonie te creëren, maar hoe zit het met de harmonie in jezelf? Ben jij in staat je eigen kopje te vullen, of ben je vooral bezig met het vullen van andermans kopje ten koste van jezelf?
In deze workshop help ik je ontdekken wat JIJ graag wilt en help ik je verbinden met je eigen kracht. Daarnaast leg ik je uit wat er voor nodig is om met dagelijkse druk om te gaan en om jouw leven weer van “please” naar “ease” te krijgen. Na deze workshop kun je met hernieuwde energie en een diepere verbinding met jezelf weer terug naar huis…

Martijn Hoep geeft de workshop: 'Mannen hebben een handleiding nodig.'

Voel je dat er iets ontbreekt, maar weet je niet wat? Lijkt iedereen om je heen succes te hebben, terwijl het jou maar niet lukt? Ik snap precies hoe je je voelt. Ik heb hard gewerkt en deed wat ‘hoort’, maar toch kwam ik niet verder. Ik werkte hard en liep precies het pad wat volgens de maatschappij leid tot een gelukkig leven.
Dat is veranderd toen ik op zoek ging naar wat echt werkt. Ik vond uit wat ik goed kan en hoe ik dat in mijn eigen leven kan inzetten. Wil jij ook ontdekken wat een man nodig heeft om zijn leven zinvol en waardevol te maken? Kom dan naar mijn workshop. Oh ja, vrouwen zijn ook welkom voor nieuwe inzichten om de handleiding voor de man te ontvangen!

Margriet Darwinkel geeft de workshop: 'Ontwerp de blauwdruk van een buitengewoon (gezins)leven'

Ben je als moeder voortdurend aan het jongleren om alles in balans te houden, maar voel je je toch vaak uitgeput en niet voldaan? Deze workshop bied je de mogelijkheid om het leven met een frisse blik te bekijken. In plaats van jezelf te verdelen tussen ‘werk’ en ‘privé’, leer je hoe je jouw leven kunt omarmen als een holistisch geheel waarin alles naadloos samenvloeit.
Tijdens deze workshop leer je bewuste keuzes te maken die niet alleen jou ten goede komen, maar ook je gezin. Je verlegt jouw focus van het eindeloos zoeken naar een ‘work-life balance’ naar het actief creëren van een leven dat volledig in lijn is met jouw persoonlijke waarden, doelen en persoonlijkheid.
Geen compromissen meer, maar een heldere visie en praktische stappen om jou te brengen waar je wilt zijn. Door de blauwdruk toe te passen, krijg je de sleutel tot een buitengewoon leven vol energie, voldoening en vervulling, waarin je jouw passies kunt nastreven zonder afbreuk te doen aan wat echt belangrijk is.
Ontdek een nieuw perspectief op levensbalans en jouw eigen welzijn. Leg de basis voor een leven met helderheid, harmonie en bewuste creatie. Begin aan de reis naar een (gezins)leven dat jouw diepste verlangens weerspiegelt.

Cynthia Embrace geeft de workshop: 'Gun jezelf meer innerlijke rust: Waar Wetenschap en Meditatie elkaar Ontmoeten'

Voel je je vaak onbegrepen in een wereld die voortdurend in beweging is? Voor degenen die worstelen met het vinden van balans groeit de behoefte aan innerlijke rust met de dag. Het is een ontdekkingsreis waarbij geest en lichaam harmonieus samenkomen, waar emoties, stress en welzijn elkaar beïnvloeden op manieren die we nog niet volledig begrijpen.
Stel je voor dat je in staat bent om een dieper begrip te krijgen van je eigen welzijn, een reis die je ook leidt naar de essentie van je innerlijke kind. Dit is waar hartslagvariabiliteit (HRV) als gids een bijzondere rol speelt.
Grijp je kans, want het is op maat gemaakt om jou te ondersteunen. We combineren de kunst van meditatie met wetenschappelijk inzicht en bieden feitelijke, tastbare bewijzen dat het beheersen van HRV daadwerkelijk stress kan verminderen en vitaliteit kan vergroten en dit is van onschatbare waarde voor iedereen die zich onbegrepen voelt.

Cindy Vranken geeft de workshop: 'Unlock Your Inner Power: Embrace Embodiment for Authentic Growth.'

Heb je het gevoel dat je in de ratrace zit, worstel je met het vertrouwen op je intuïtie en je eigen kracht, of zoek je naar manieren om jezelf te bevrijden van beperkingen en wil je doorbreken naar de next level?
De workshop “Unlock Your Inner Power” is speciaal ontworpen voor jou, de gedreven en ambitieuze pionier die klaar is om de kracht van embodiment te ontdekken.
In deze interactieve en transformerende workshop leer je hoe je je fysieke lichaam kunt verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie.
Ik laat je ervaren hoe je via jouw vrouwelijke kracht jouw intuïtie kan vergroten en erop kan vertrouwen.zodat je jouw eigen grootsheid en unieke gave kan omarmen en belichamen.
Als je dit dagelijks toepast, voel je duidelijker je grenzen en maak je effectieve keuzes. Ook ervaar je meer balans tussen controle en loslaten, waardoor je meer in het moment kunt leven en toegang krijgt tot flow en innerlijke rust.

Klaar om boven jezelf uit te stijgen en je echte kracht te ontdekken? Schrijf je vandaag nog in voor “Unlock Your Inner Power” en begin je reis naar een meer gefocuste, zelfbewuste en vreugdevolle versie van jezelf.

Hier komt binnenkort meer informatie over de workshop van Mieke van Maanen

Meer info volgt.

coming soon, design, coming

Dit is wat deelnemers van het vorige Thrive in your Life event hebben ervaren:

Dankzij dit event heb ik veel kunnen leren over het behouden van ruimte (of ‘spaceholden’) voor anderen en voor mezelf.

"Ik had geen specifieke uitdagingen of problemen toen ik me aanmeldde voor het 'Thrive in Your Life' event; mijn doel was om algemeen te groeien en om aan zelfontwikkeling te doen. Eén van mijn belangrijkste leerervaringen tijdens dit event was het belang van het verminderen van mijn schermtijd, vooral in de ochtend, wat me heeft geholpen om meer gefocust en afgestemd te zijn op mijn dagelijkse schema. Dankzij de workshops, het samenbrengen van mensen en de afsluitende oefeningen, die ik in eerste instantie weerstand bood, heb ik veel kunnen leren over het behouden van ruimte (of 'spaceholden') voor anderen en voor mezelf. Dit was een mooie ervaring, ondanks mijn aanvankelijke weerstand. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om connecties en verbindingen aan te gaan, voor de ontvangen complimenten, en voor de goede energie die uitgestraald werd tijdens het event. Mijn persoonlijke bijdrage om van dit event een succes te maken, was door aanwezig te zijn, open te staan voor nieuwe leerervaringen en ontvankelijk te zijn voor de ‘golden nuggets’ van wijsheid die werden gedeeld. Ik ben specifiek dankbaar voor de technieken en inzichten die ik heb verkregen om mijn gedrag te veranderen en om een meer gebalanceerd en afgestemd leven te leiden. Het event heeft me aangemoedigd om mijn eigen pad te volgen en om door te gaan met het 'afpellen van laagjes', om zo mijn ware zelf te ontdekken en te omarmen."
Josje van Oostrom
Sommalier en eigenaar reisbureau

Ik heb geleerd het slachtofferschap te herkennen en ben nu in staat om daar voorbij te gaan en proactief actie te ondernemen.

"Ik nam deel aan het 'Thrive in Your Life' event met het doel om dieper inzicht te verkrijgen in zelfsabotage en de patronen binnen mijn familie. Ik wilde deze patronen niet alleen herkennen, maar ook adresseren en oplossen. Het event heeft mij waardevolle inzichten en tools gegeven om meer aandacht aan mezelf te besteden, om beter voor mezelf te zorgen, en om te ontspannen. Ik heb geleerd het slachtofferschap te herkennen en ben nu in staat om daar voorbij te gaan en proactief actie te ondernemen. Het event heeft me geholpen om meer zachtheid in mijn leven toe te laten en om hulp te vragen wanneer nodig. Ik voel me nu comfortabel om mijn kwetsbaarheid te tonen en voel dat ik in staat ben om op een authentiekere manier te leven. Ik ben specifiek dankbaar voor de organisatie van deze dag; het was een ervaring om omringd te zijn door zulke fantastische mensen en hun inspirerende workshops. Het was een privilege om tegen een kleine vergoeding toegang te krijgen tot drie uitzonderlijke workshops. Mijn bijdrage aan het event was het toelaten en ‘zijn’ in alle energieën die voorbij kwamen. Ik heb mijn kwetsbaarheid getoond en initiatief genomen om verbindingen met anderen aan te gaan. Ik voelde een sprankelende energie en heb deze ook proberen te delen met anderen. Dank aan iedereen die deze leerzame en transformerende dag mogelijk heeft gemaakt!"
Carry Bloetjes-Korevaar
Access Bars Practitioner

Ik voel me nu veel lichter en meer in harmonie met mezelf.

"Toen ik me opgaf voor het ‘Thrive in Your Life’ event, had ik me voorgenomen om te werken aan het dicht bij mezelf blijven, ongeacht met wie ik te maken heb. Gedurende de dag heb ik geleerd om vaker bij mezelf in te checken en te reflecteren op mijn eigen gevoelens en behoeften. De workshop van Wilhelmien heeft me geholpen om vele opgekropte tranen en emoties los te laten. Ik voel me nu veel lichter en meer in harmonie met mezelf. Ik heb ook meer duidelijkheid gekregen omtrent mijn missie en heb gerealiseerd hoeveel vrije tijd ik eigenlijk heb om hier een nieuwe invulling aan te geven. Elke dag besteed ik nu aandacht aan mijn missie en zet ik acties uit om deze te verwezenlijken. Deze ervaring heeft me meer inzicht in mijn missie gebracht, en ik voel een hernieuwde passie om mijn verworven kennis en ervaringen uit te dragen. Ik ben meer in tune met mezelf en heb geleerd om mijn grenzen te stellen, ook als anderen iets anders van me verwachten. Mijn dankbaarheid gaat uit naar het team voor hun enthousiasme, drive en de perfecte organisatie van de dag op een prachtige locatie. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om me kwetsbaar en open op te stellen en vond het magisch om aan het einde van de dag complimenten uit te delen én te ontvangen. Mijn persoonlijke bijdrage was mijn aanwezigheid, mijn kwetsbaarheid, en het zijn van mijn authentieke zelf. Ik vond het heerlijk om in een dergelijke ondersteunende en inspirerende omgeving te zijn."
Fran Van Duijn

Praktische details

Deze dag vindt plaats op zondag 26 november 2023
Inloop is van 09.30
Starttijd: 10.00
Eindtijd: 17.00

De locatie is Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide, centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed te bereiken met het OV.

Normaal zorgen wij op onze events voor gezonde, vegetarische lunch. We willen zoveel mogelijk waarde bieden tegen een zo’n betaalbaar als mogelijke prijs. Voor dit event hebben wij er voor gekozen om een nette broodjeslunch te verzorgen. Als je speciale dieetwensen hebt, vragen wij je om je eigen lunch mee te nemen.

De keuze voor de 3 workshops die jij deze dag wilt volgen, geef je op nadat je je aan hebt gemeld.
Als een workshop vol is, is deze vol voor die ronde. Dus hoe eerder jij je aanmeldt voor deze dag, des te groter de kans is dat de workshops van jouw keuze nog vrij zijn.
Er zijn maximaal 120 plekken beschikbaar voor het event en er zijn per workshop maximaal 15 deelnemers per ronde.

Voor de investering voor deze krachtige en inspirerende dag vragen wij alleen een investering voor de locatie, lunch, hapjes en drankjes, omdat wij het belangrijk vinden dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is.

De investering voor jouw kaartje voor deze krachtige dag is slechts €50,00 ex BTW.

Hiervoor ontvang je toegang tot de plenaire opening en sluiting, toegang tot 3 transformerende workshops, koffie en thee en een broodjeslunch. Daarnaast ontvang je van ons een rijk gevulde goodiebag met allemaal toffe verrassingen.

VRIENDENTICKET
We nodigen je uit om je vriend, vriendin, zus, moeder, tante of degene die je dit gunt mee te nemen naar deze waardevolle dag. Want sommige ervaringen zijn te mooi om alleen te beleven.

Jouw investering voor een vriendenticket is €85,00 ex BTW.

Dus, ben je er klaar voor?

Als dit alles je aanspreekt, als je hart hier sneller van gaat kloppen, dan is dit jouw teken. Het universum heeft gesproken. Ben je er klaar voor om te luisteren?

Wat ga je mee naar huis nemen na deze verbindende dag?

Dit is het soort ervaring die je leven kan veranderen. Echt waar. Na vandaag kijk je niet alleen anders naar jezelf, maar ook naar de wereld om je heen. Je gaat naar huis met praktische tools én een hart vol inspiratie. 

Dus, ben je er klaar voor?
Als dit alles je aanspreekt, als je hart hier sneller van gaat kloppen, dan is dit jouw teken. Het universum heeft gesproken. Ben je er klaar voor om te luisteren?

Meer testimonials

Wat zeggen de deelnemers van de 2022 editie van deze prachtige dag? 

Miranda geeft het Thrive in your Life Event een 9,5

Miranda deelt hoe verbonden ze zich voelde tijdens deze mooie dag. Deze dag heeft haar geïnspireerd om meer structuur aan te brengen in haar bedrijf en om kleine stapjes te nemen in de richting van haar dromen. Daarnaast inspireerde het haar om meer te gaan doen waar ze goed in is, en zaken die ze niet goed kan aan anderen over te laten, waar zij op hun beurt weer energie van krijgen. 
“Niet twijfelen, gewoon GAAN” zegt ze! Ze geeft deze waardevolle dag dan ook een 9,5

Vanessa geeft het 'Thrive in your Life event' een 10

Hoe het Thrive in your Life event Vanessa het inzicht heeft gegeven om door te gaan, ook al komt ze uitdagingen tegen in haar leven. Daarnaast deelt ze het inzicht dat ze deze dag van Conrad heeft gekregen, dat het veel meer energie kost om weerstand te blijven hebben tegen je dromen dan om je over te geven. 
Qua inspiratie noemt Vanessa het een 10 en ze raad je aan om bij deze mooie dag te zijn. 

Ik voel nu nog meer een ‘ja’ om volledig in mijn missie te stappen en mijn aandacht te richten op wat werkelijk bijdraagt aan mijn missie.

"Ik heb mij opgegeven voor het 'Thrive in Your Life' event omdat ik, voor het eerst sinds de geboorte van mijn zoontje 10 maanden geleden, behoefte had aan een dag voor mezelf. Ik gunde mezelf een hele dag weg, omgeven door gelijkgestemden, inspirerende ontmoetingen en een kans om nieuwe inzichten op te doen via de workshops. Het was ook het perfecte moment om weer te beginnen met mijn praktijk en werk. Eén van mijn uitdagingen is om me echt open te stellen voor anderen, en deze dag bood mij een geweldige kans om dat te oefenen. Mijn hele leven ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling, en deze dag was een prachtige oefening in zelf verbinding en zelfzorg, vooral nu met een jong kind. Ik voel nu nog meer een 'ja' om volledig in mijn missie te stappen en mijn aandacht te richten op wat werkelijk bijdraagt aan mijn missie. Een bijzonder moment was de avond waarin ik mijn acties en doelen voor de volgende dag afstemde - dit, samen met de woorden van Maartje tijdens de laatste oefening van de dag, heeft me diep geraakt en zal me altijd bijblijven. Ik ben enorm dankbaar voor de positieve energie, de ruimte, de inzichten, en de organisatie van deze dag. De liefde en oprechte aanwezigheid was in elk aspect voelbaar. Een speciaal dankwoord aan Bob, die voor mij een kolfruimte en benodigdheden regelde, en aan Maartje, voor alles. Mijn deelname aan deze dag was open en zonder verwachtingen. Ik zocht een leuke, mooie, en verrassende ervaring en dat is precies wat ik kreeg. Tussen de workshops door heb ik de grootste inzichten voor mezelf opgedaan - het waren juist die spontane momenten waar de magie voor mij gebeurde. Heel gaaf en het was precies zoals het moest zijn."
Anoniem

Dit event heeft me geholpen om in te zien hoe belangrijk het is om tijd en energie in mezelf te investeren.

"Toen ik me aanmeldde voor het 'Thrive in Your Life' event, vond ik het een uitdaging om mijn dochter thuis achter te laten. Dit event was voor mij een kans om te leren dat ik meer aan mezelf mag denken, en mezelf niet mag vergeten. Door de workshops en activiteiten, heb ik mijn zielsmissie helder gekregen. Dit is zo waardevol voor mij geweest, en het heeft een grote impact op hoe ik mijn dagelijkse leven en mijn toekomst zie. Het heeft me geholpen om in te zien hoe belangrijk het is om tijd en energie in mezelf te investeren, en mijn eigen behoeften en verlangens serieus te nemen. Ik ben enorm dankbaar dat de organisatoren de kosten zo laag hebben kunnen houden. Dit maakte het voor mij mogelijk om deel te nemen en te profiteren van deze geweldige ervaring. Het laatste rondje door de kring gaf me heel veel energie, en dat was ontzettend fijn en verrijkend. Mijn persoonlijke bijdrage was dat ik actief heb meegedaan met de workshops. Ik heb me opengesteld, geleerd, en ik heb geprobeerd om alles wat ik heb geleerd, toe te passen in mijn leven. Bedankt aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt, voor de inspiratie, de energie, en de mogelijkheid om te groeien en te leren."
Anoniem

Dit event heeft de deuren geopend voor diepere gesprekken met familie en vrienden.

"Toen ik mij aanmeldde voor het 'Thrive in Your Life' event, was mijn drijfveer niet zozeer het overwinnen van uitdagingen, maar een diepe wens om nieuwe dingen te leren. Ik was vooral geïnteresseerd in het verdiepen van mijn kennis over het familiesysteem en wilde hier meer over leren en ontdekken. Tijdens het event heb ik inzichten gekregen die mij hebben aangezet om nog meer onderzoek te doen naar familiesystemen en om meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Het event heeft mij geholpen om te zien waar mijn behoefte aan hulp ligt en heeft me aangemoedigd om kritischer te kijken naar mezelf en mijn handelingen. Na deelname aan het event ben ik bewuster geworden van de dingen die ik doe of kan doen. Het heeft de deuren geopend voor diepere gesprekken met familie en vrienden, en heeft me voorzien van meer kennis en begrip voor mezelf. Ik heb nieuwe dingen geleerd, met name over familie dynamieken, en ik ben mij meer bewust geworden van mijn eigen kracht en hoe ik deze kan inzetten. Ik ben specifiek dankbaar voor de verdieping en kennis die ik heb opgedaan tijdens het event. Het heeft mijn perspectief verbreed en me nieuwe inzichten gegeven waar ik in mijn dagelijks leven veel aan heb. Mijn persoonlijke bijdrage aan het event was actief luisteren naar anderen, open zijn, en verbinding maken met de andere deelnemers. Dit alles heeft bijgedragen aan een waardevolle en verrijkende ervaring voor iedereen. Ik ben dankbaar voor deze leerzame en inspirerende dag en kijk uit naar toekomstige events!"
Anoniem

De magie van die dag, de inzet van de organisatoren, en de effectieve intenties die we hebben kunnen toepassen, hebben een blijvende impact op me gehad.

"Toen ik besloot om me aan te melden voor het 'Thrive in Your Life' event, was mijn grootste drijfveer het volgen van mijn zielsmissie. Ik wilde meer mijn eigen waarde inzien en elke dag een beetje met mijn missie bezig zijn. Het event heeft me geholpen om duidelijker mijn grenzen te stellen en meer in mezelf te geloven. Al één dag na het event heb ik heel bijzondere spiegels gekregen. Ik trok een kaart tijdens de workshop van Rita die me liet zien dat ik te respectvol ben naar anderen. Dit besef heeft mij geholpen om situaties met collega's en dierbaren beter te hanteren en duidelijke grenzen te stellen. Het besef en de emotionele shift die volgde, heeft niet alleen mij, maar ook mijn omgeving positief veranderd. De magie van die dag, de inzet van de organisatoren, en de effectieve intenties die we hebben kunnen toepassen, hebben een blijvende impact op me gehad. Het was een dag vol inzichten en verrijking, te midden van gelijkgestemden, die me verder hebben geholpen op mijn pad. De organisatie van het event was uitstekend, en hoewel ik weet dat het spannend was voor de organisatoren, wil ik benadrukken dat het eindresultaat, de inzichten en veranderingen die ik heb ervaren, alles meer dan waard waren. Ik ben dankbaar voor deze bijzondere, magische dag en overweeg sterk om ook deel te nemen aan de Mastermind, om nog verder te groeien en te ontwikkelen. Mijn bijdrage aan het event was met een open geest aanwezig zijn en echt op mezelf focussen. Het was een dag vol waardevolle leermomenten en mooie verbindingen, en ik kijk uit naar meer!"
Anoniem

Ben je er klaar voor om deze magische dag met ons door te brengen?

Als dit alles je aanspreekt, wacht dan niet langer, maar boek NU jouw plekje!