Thrive in your Life Event 2024 - WARE Verbinding!

Deze prachtige dag staat helemaal in het teken van verbinding. Op verschillende manieren gaan we je helpen om de verbinding met jezelf en je dromen aan te gaan. Vanuit deze diepe verbinding kan alles waar je naar verlangt tot leven gaan komen. 

Aanmelden is niet meer mogelijk! Maar jij kunt wel volgend jaar zelf op dit prachtige event op het podium staan. Mail naar info@maartjekoper.nl als je serieuze interesse hebt om met een groep gelijkgestemde ondernemers op de meest krachtige wijze op te komen dagen. 

Ik denk dat veel van ons er naar verlangen om een diepe verbinding te ervaren...

Verbinding met jezelf.
Verbinding met je diepste gevoelens.
Verbinding met iets wat groter is dan jijzelf. 
Verbinding met elkaar. 
En verbinding met de dromen die in je leven…

Misschien wil je een bedrijf starten of is er een online programma dat door jou heen geboren wil worden. Misschien wil je de wereld over reizen en daar over bloggen. Misschien wil je een boek schrijven of een theatershow opvoeren. Of misschien wil je een voedselbos starten of een woongemeenschap opzetten.

Maar de vraag is… hoe veel tijd heb je nu werkelijk om echt die verbinding aan te gaan?
En hoe erg je er ook naar verlangt, het voelt ook spannend en kwetsbaar om die verbinding aan te gaan en jezelf open te stellen. Wat als anderen je niet begrijpen? Wat als je wordt afgewezen? En hoe doe je dat praktisch in een wereld waarin alles zo snel verandert en er vaak maar zo weinig tijd is op een dag. 

Als je dit herkent, dan is het Thrive in your Life Event HET event voor je. We bieden een veilige en liefdevolle setting, waarin alles van jou er mag zijn.
OOK als je gewoon een prachtige dag wilt ervaren met gelijkgestemde Bewuste Creators, dan gaat deze dag mooi en waardevol voor je zijn. 

Een terugblik op het Thrive in your Life Event 2023

Dit is wat deelnemers van het vorige Thrive in your Life event hebben ervaren:

Dankzij dit event heb ik veel kunnen leren over het behouden van ruimte (of ‘spaceholden’) voor anderen en voor mezelf.

"Ik had geen specifieke uitdagingen of problemen toen ik me aanmeldde voor het 'Thrive in Your Life' event; mijn doel was om algemeen te groeien en om aan zelfontwikkeling te doen. Eén van mijn belangrijkste leerervaringen tijdens dit event was het belang van het verminderen van mijn schermtijd, vooral in de ochtend, wat me heeft geholpen om meer gefocust en afgestemd te zijn op mijn dagelijkse schema. Dankzij de workshops, het samenbrengen van mensen en de afsluitende oefeningen, die ik in eerste instantie weerstand bood, heb ik veel kunnen leren over het behouden van ruimte (of 'spaceholden') voor anderen en voor mezelf. Dit was een mooie ervaring, ondanks mijn aanvankelijke weerstand. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om connecties en verbindingen aan te gaan, voor de ontvangen complimenten, en voor de goede energie die uitgestraald werd tijdens het event. Mijn persoonlijke bijdrage om van dit event een succes te maken, was door aanwezig te zijn, open te staan voor nieuwe leerervaringen en ontvankelijk te zijn voor de ‘golden nuggets’ van wijsheid die werden gedeeld. Ik ben specifiek dankbaar voor de technieken en inzichten die ik heb verkregen om mijn gedrag te veranderen en om een meer gebalanceerd en afgestemd leven te leiden. Het event heeft me aangemoedigd om mijn eigen pad te volgen en om door te gaan met het 'afpellen van laagjes', om zo mijn ware zelf te ontdekken en te omarmen."
Josje van Oostrom
Sommalier en eigenaar reisbureau

Ik heb geleerd het slachtofferschap te herkennen en ben nu in staat om daar voorbij te gaan en proactief actie te ondernemen.

"Ik nam deel aan het 'Thrive in Your Life' event met het doel om dieper inzicht te verkrijgen in zelfsabotage en de patronen binnen mijn familie. Ik wilde deze patronen niet alleen herkennen, maar ook adresseren en oplossen. Het event heeft mij waardevolle inzichten en tools gegeven om meer aandacht aan mezelf te besteden, om beter voor mezelf te zorgen, en om te ontspannen. Ik heb geleerd het slachtofferschap te herkennen en ben nu in staat om daar voorbij te gaan en proactief actie te ondernemen. Het event heeft me geholpen om meer zachtheid in mijn leven toe te laten en om hulp te vragen wanneer nodig. Ik voel me nu comfortabel om mijn kwetsbaarheid te tonen en voel dat ik in staat ben om op een authentiekere manier te leven. Ik ben specifiek dankbaar voor de organisatie van deze dag; het was een ervaring om omringd te zijn door zulke fantastische mensen en hun inspirerende workshops. Het was een privilege om tegen een kleine vergoeding toegang te krijgen tot drie uitzonderlijke workshops. Mijn bijdrage aan het event was het toelaten en ‘zijn’ in alle energieën die voorbij kwamen. Ik heb mijn kwetsbaarheid getoond en initiatief genomen om verbindingen met anderen aan te gaan. Ik voelde een sprankelende energie en heb deze ook proberen te delen met anderen. Dank aan iedereen die deze leerzame en transformerende dag mogelijk heeft gemaakt!"
Carry Bloetjes-Korevaar
Access Bars Practitioner

Ik voel me nu veel lichter en meer in harmonie met mezelf.

"Toen ik me opgaf voor het ‘Thrive in Your Life’ event, had ik me voorgenomen om te werken aan het dicht bij mezelf blijven, ongeacht met wie ik te maken heb. Gedurende de dag heb ik geleerd om vaker bij mezelf in te checken en te reflecteren op mijn eigen gevoelens en behoeften. De workshop van Wilhelmien heeft me geholpen om vele opgekropte tranen en emoties los te laten. Ik voel me nu veel lichter en meer in harmonie met mezelf. Ik heb ook meer duidelijkheid gekregen omtrent mijn missie en heb gerealiseerd hoeveel vrije tijd ik eigenlijk heb om hier een nieuwe invulling aan te geven. Elke dag besteed ik nu aandacht aan mijn missie en zet ik acties uit om deze te verwezenlijken. Deze ervaring heeft me meer inzicht in mijn missie gebracht, en ik voel een hernieuwde passie om mijn verworven kennis en ervaringen uit te dragen. Ik ben meer in tune met mezelf en heb geleerd om mijn grenzen te stellen, ook als anderen iets anders van me verwachten. Mijn dankbaarheid gaat uit naar het team voor hun enthousiasme, drive en de perfecte organisatie van de dag op een prachtige locatie. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om me kwetsbaar en open op te stellen en vond het magisch om aan het einde van de dag complimenten uit te delen én te ontvangen. Mijn persoonlijke bijdrage was mijn aanwezigheid, mijn kwetsbaarheid, en het zijn van mijn authentieke zelf. Ik vond het heerlijk om in een dergelijke ondersteunende en inspirerende omgeving te zijn."
Fran Van Duijn

Hoe ziet deze verbindende dag er uit ?

Jacqueline en Martin van JaMantra openen de dag en nemen je mee op een reis van klank, zang en verbinding waarbij alles mag en niets moet…

Jacqueline en Martin (JaMantra) zijn warme persoonlijkheden die je meenemen op een muzikale en zielsverbindende reis. Zodra ze samen gaan spelen – Martin op gitaar en handpan, Jacqueline op bongo en handinstrumenten – ontstaat er magie. Mantra’s zijn korte, krachtige teksten met diepe intenties die herhaald worden. Deze eeuwenoude teksten van Boeddhisten en Hindoeïsten, zijn oorspronkelijk in het Sanskriet of Tibetaans. Ze staan bekend om hun helende en transformerende effecten. Het zingen of luisteren van mantra’s & heartsongs helpt je om los te komen van (belemmerende) gedachten en emoties. Het geeft rust en brengt je in diepere verbinding met jezelf… Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen. Voel je vrij om mee te zingen op jouw manier, maar luisteren mag ook. Ontdek de kracht van mantra’s tijdens dit samenzijn dat uitnodigt tot verbinding! ✨

Maartje Koper geeft de workshop: 'Verbind met de Goddelijke kracht in jezelf.'

In deze krachtige workshop deelt Maartje over haar ervaring van de shift van het Manifestatiebewustzijn naar het Eenheidsbewustzijn. Er zijn verschillende bewustzijnsniveaus van waaruit je je leven kan creëren: Het slachtoffer bewustzijn, het manifestatie bewustzijn, het overgave bewustzijn en het eenheidsbewustzijn. Vaak werken we zelf heel hard om een droom tot leven te laten komen. Maar weet je dat jouw dromen en verlangens eigenlijk het leven ZELF is dat zichzelf wil ervaren? Het leven wil niets liever dan dat al jouw dromen tot leven komen. De vraag IS de manifestatie. Er zit helemaal NIETS tussen het “vraag en het wordt gegeven” proces. In deze workshop leg ik je uit hoe dat werkt. Het uiteindelijke resultaat is meer gemak, meer vertrouwen en veel meer energie omdat je leert dat je eigenlijk niets “zelf” hoeft te doen buiten Gods enorme kracht, maar dat je het veilig is om je helemaal over te geven aan de flow van het leven. 

Na de lunchpauze geeft Jacqueline Rantong de workshop: 'Van please naar ease.'

Ja zeggen terwijl je nee bedoelt. Herken je dit?
Je gezin, je werk, je ouders en dierbaren vragen al je aandacht en je hebt het gevoel dat je steeds meer leeg raakt.
Je bent moe, onrustig, je hebt te weinig energie, kracht en tijd voor ontspanning. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, vindt het moeilijk om om hulp te vragen en eigenlijk denk je ook dat jij het beter kan dan anderen. Je wilt de wereld graag mooier maken en helpt overal waar je kan om harmonie te creëren, maar hoe zit het met de harmonie in jezelf? Ben jij in staat je eigen kopje te vullen, of ben je vooral bezig met het vullen van andermans kopje ten koste van jezelf?
In deze workshop help ik je ontdekken wat JIJ graag wilt en help ik je verbinden met je eigen kracht. Daarnaast leg ik je uit wat er voor nodig is om met dagelijkse druk om te gaan en om jouw leven weer van “please” naar “ease” te krijgen. Na deze workshop kun je met hernieuwde energie en een diepere verbinding met jezelf weer terug naar huis…

Cynthia Embrace geeft de workshop: 'Gun jezelf meer innerlijke rust: Waar Wetenschap en Meditatie elkaar Ontmoeten'

Cynthia laat je de kracht van meditatie ervaren! Er kan soms veel spelen in je leven en als je echt voor je dromen wilt gaan, heb je een bepaalde mate van innerlijke rust en ontspanning nodig. Maar HOE doe je dat als alles gewoon door gaat en er wordt veel van je verwacht? Cynthia neemt je mee op een verbindende ontdekkingsreis waarbij geest en lichaam harmonieus samenkomen en waarbij je gaat ervaren dat spanning weg kan smelten als sneeuw voor de zon. We verbinden de kunst van meditatie met wetenschappelijk inzicht en bieden feitelijke, tastbare bewijzen dat het beheersen van HRV daadwerkelijk stress kan verminderen en vitaliteit kan vergroten en dit is van onschatbare waarde voor iedereen die soms het gevoel heeft dat je de controle verliest en een diep verlangen naar verbinding en rust ervaart. 

Conrad geeft afsluitend de workshop: Van Verbinding naar Realisatie

Als je helemaal verbonden bent met jezelf en de droom die je hebt voor je leven, dan wil je natuurlijk ook dat deze droom tot leven gaat komen. Wat daar praktisch en strategisch voor nodig is, dat is Conrad zijn specialiteit. Een droom kan soms “groot” voelen. Maar Conrad is er meester in om moeilijke en grote zaken klein te maken en kleine zaken op te lossen en er vorm en richting aan te geven. Hij laat je zien hoe je dit kunt doen voor de dromen en verlangens die in je hart zitten. Want laten we eerlijk zijn: dromen is geweldig en een diepe verbinding is onmisbaar, maar uiteindelijk wil je het ook gaan ERVAREN en daar is strategie en actie voor nodig. Hij gaat je hier aan het einde van de dag mee helpen, zodat je verlangens 100% zeker realiteit gaan worden. 

Bij de gezamenlijke afsluiting komt alles samen....

We doen een krachtige gezamenlijke oefening waar alles samen komt. We zorgen er voor dat je naar huis komt met een positieve energie, met helderheid over je dromen en met duidelijke volgende stappen. 
Daarnaast hebben we nog een hele bijzondere verrassing voor je die er voor gaat zorgen dat je ook in de toekomst nog herinnert wordt aan de afspraken die je op deze mooie dag met jezelf hebt gemaakt. 

Praktische details

Deze dag vindt plaats op zondag 11 februari 2024
Inloop is van 09.30
Starttijd: 10.00
Eindtijd: 17.00

De locatie is Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide, centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed te bereiken met het OV.

Normaal zorgen wij op onze events voor gezonde, vegetarische lunch. We willen zoveel mogelijk waarde bieden tegen een zo’n betaalbaar als mogelijke prijs. Voor dit event hebben wij er voor gekozen om een nette broodjeslunch te verzorgen. Als je speciale dieetwensen hebt, vragen wij je om je eigen lunch mee te nemen.

Voor de investering voor deze krachtige en inspirerende dag vragen wij alleen een investering voor de locatie, lunch, hapjes en drankjes, omdat wij het belangrijk vinden dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is.

De investering voor jouw kaartje voor deze krachtige dag is slechts €67,00 ex BTW.

Hiervoor ontvang je toegang tot de plenaire opening en sluiting, toegang tot  het Matra optreden, 4 transformerende workshops, koffie en thee en een heerlijke lunch met broodjes en salades Daarnaast ontvang je van ons een goodiebag met een aantal toffe verrassingen.

VRIENDENTICKET
We nodigen je uit om je vriend, vriendin, zus, moeder, tante of degene die je dit gunt mee te nemen naar deze waardevolle dag. Want sommige ervaringen zijn te mooi om alleen te beleven.

Jouw investering voor een vriendenticket is €117,00 ex BTW.

Aanmelden is niet meer mogelijk! Maar jij kunt wel volgend jaar zelf op dit prachtige event op het podium staan. Mail naar info@maartjekoper.nl als je serieuze interesse hebt om met een groep gelijkgestemde ondernemers op de meest krachtige wijze op te komen dagen. 

Dus, ben je er klaar voor?

Als dit alles je aanspreekt, als je hart hier sneller van gaat kloppen, dan is dit jouw teken. Het universum heeft gesproken. Ben je er klaar voor om te luisteren?

Wat ga je mee naar huis nemen na deze verbindende dag?

Dit is het soort ervaring die je leven kan veranderen. Echt waar. Na vandaag kijk je niet alleen anders naar jezelf, maar ook naar de wereld om je heen. Je gaat naar huis met praktische tools én een hart vol inspiratie. 

Dus, ben je er klaar voor?
Als dit alles je aanspreekt, als je hart hier sneller van gaat kloppen, dan is dit jouw teken. Het universum heeft gesproken. Ben je er klaar voor om te luisteren?

Meer testimonials

Wat zeggen de deelnemers van de 2023 editie van deze prachtige dag? 

Miranda geeft het Thrive in your Life Event een 9,5

Miranda deelt hoe verbonden ze zich voelde tijdens deze mooie dag. Deze dag heeft haar geïnspireerd om meer structuur aan te brengen in haar bedrijf en om kleine stapjes te nemen in de richting van haar dromen. Daarnaast inspireerde het haar om meer te gaan doen waar ze goed in is, en zaken die ze niet goed kan aan anderen over te laten, waar zij op hun beurt weer energie van krijgen. 
“Niet twijfelen, gewoon GAAN” zegt ze! Ze geeft deze waardevolle dag dan ook een 9,5

Vanessa geeft het 'Thrive in your Life event' een 10

Hoe het Thrive in your Life event Vanessa het inzicht heeft gegeven om door te gaan, ook al komt ze uitdagingen tegen in haar leven. Daarnaast deelt ze het inzicht dat ze deze dag van Conrad heeft gekregen, dat het veel meer energie kost om weerstand te blijven hebben tegen je dromen dan om je over te geven. 
Qua inspiratie noemt Vanessa het een 10 en ze raad je aan om bij deze mooie dag te zijn. 

Ik voel nu nog meer een ‘ja’ om volledig in mijn missie te stappen en mijn aandacht te richten op wat werkelijk bijdraagt aan mijn missie.

"Ik heb mij opgegeven voor het 'Thrive in Your Life' event omdat ik, voor het eerst sinds de geboorte van mijn zoontje 10 maanden geleden, behoefte had aan een dag voor mezelf. Ik gunde mezelf een hele dag weg, omgeven door gelijkgestemden, inspirerende ontmoetingen en een kans om nieuwe inzichten op te doen via de workshops. Het was ook het perfecte moment om weer te beginnen met mijn praktijk en werk. Eén van mijn uitdagingen is om me echt open te stellen voor anderen, en deze dag bood mij een geweldige kans om dat te oefenen. Mijn hele leven ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling, en deze dag was een prachtige oefening in zelf verbinding en zelfzorg, vooral nu met een jong kind. Ik voel nu nog meer een 'ja' om volledig in mijn missie te stappen en mijn aandacht te richten op wat werkelijk bijdraagt aan mijn missie. Een bijzonder moment was de avond waarin ik mijn acties en doelen voor de volgende dag afstemde - dit, samen met de woorden van Maartje tijdens de laatste oefening van de dag, heeft me diep geraakt en zal me altijd bijblijven. Ik ben enorm dankbaar voor de positieve energie, de ruimte, de inzichten, en de organisatie van deze dag. De liefde en oprechte aanwezigheid was in elk aspect voelbaar. Een speciaal dankwoord aan Bob, die voor mij een kolfruimte en benodigdheden regelde, en aan Maartje, voor alles. Mijn deelname aan deze dag was open en zonder verwachtingen. Ik zocht een leuke, mooie, en verrassende ervaring en dat is precies wat ik kreeg. Tussen de workshops door heb ik de grootste inzichten voor mezelf opgedaan - het waren juist die spontane momenten waar de magie voor mij gebeurde. Heel gaaf en het was precies zoals het moest zijn."
Anoniem

Dit event heeft me geholpen om in te zien hoe belangrijk het is om tijd en energie in mezelf te investeren.

"Toen ik me aanmeldde voor het 'Thrive in Your Life' event, vond ik het een uitdaging om mijn dochter thuis achter te laten. Dit event was voor mij een kans om te leren dat ik meer aan mezelf mag denken, en mezelf niet mag vergeten. Door de workshops en activiteiten, heb ik mijn zielsmissie helder gekregen. Dit is zo waardevol voor mij geweest, en het heeft een grote impact op hoe ik mijn dagelijkse leven en mijn toekomst zie. Het heeft me geholpen om in te zien hoe belangrijk het is om tijd en energie in mezelf te investeren, en mijn eigen behoeften en verlangens serieus te nemen. Ik ben enorm dankbaar dat de organisatoren de kosten zo laag hebben kunnen houden. Dit maakte het voor mij mogelijk om deel te nemen en te profiteren van deze geweldige ervaring. Het laatste rondje door de kring gaf me heel veel energie, en dat was ontzettend fijn en verrijkend. Mijn persoonlijke bijdrage was dat ik actief heb meegedaan met de workshops. Ik heb me opengesteld, geleerd, en ik heb geprobeerd om alles wat ik heb geleerd, toe te passen in mijn leven. Bedankt aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt, voor de inspiratie, de energie, en de mogelijkheid om te groeien en te leren."
Anoniem

Dit event heeft de deuren geopend voor diepere gesprekken met familie en vrienden.

"Toen ik mij aanmeldde voor het 'Thrive in Your Life' event, was mijn drijfveer niet zozeer het overwinnen van uitdagingen, maar een diepe wens om nieuwe dingen te leren. Ik was vooral geïnteresseerd in het verdiepen van mijn kennis over het familiesysteem en wilde hier meer over leren en ontdekken. Tijdens het event heb ik inzichten gekregen die mij hebben aangezet om nog meer onderzoek te doen naar familiesystemen en om meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Het event heeft mij geholpen om te zien waar mijn behoefte aan hulp ligt en heeft me aangemoedigd om kritischer te kijken naar mezelf en mijn handelingen. Na deelname aan het event ben ik bewuster geworden van de dingen die ik doe of kan doen. Het heeft de deuren geopend voor diepere gesprekken met familie en vrienden, en heeft me voorzien van meer kennis en begrip voor mezelf. Ik heb nieuwe dingen geleerd, met name over familie dynamieken, en ik ben mij meer bewust geworden van mijn eigen kracht en hoe ik deze kan inzetten. Ik ben specifiek dankbaar voor de verdieping en kennis die ik heb opgedaan tijdens het event. Het heeft mijn perspectief verbreed en me nieuwe inzichten gegeven waar ik in mijn dagelijks leven veel aan heb. Mijn persoonlijke bijdrage aan het event was actief luisteren naar anderen, open zijn, en verbinding maken met de andere deelnemers. Dit alles heeft bijgedragen aan een waardevolle en verrijkende ervaring voor iedereen. Ik ben dankbaar voor deze leerzame en inspirerende dag en kijk uit naar toekomstige events!"
Anoniem

De magie van die dag, de inzet van de organisatoren, en de effectieve intenties die we hebben kunnen toepassen, hebben een blijvende impact op me gehad.

"Toen ik besloot om me aan te melden voor het 'Thrive in Your Life' event, was mijn grootste drijfveer het volgen van mijn zielsmissie. Ik wilde meer mijn eigen waarde inzien en elke dag een beetje met mijn missie bezig zijn. Het event heeft me geholpen om duidelijker mijn grenzen te stellen en meer in mezelf te geloven. Al één dag na het event heb ik heel bijzondere spiegels gekregen. Ik trok een kaart tijdens de workshop van Rita die me liet zien dat ik te respectvol ben naar anderen. Dit besef heeft mij geholpen om situaties met collega's en dierbaren beter te hanteren en duidelijke grenzen te stellen. Het besef en de emotionele shift die volgde, heeft niet alleen mij, maar ook mijn omgeving positief veranderd. De magie van die dag, de inzet van de organisatoren, en de effectieve intenties die we hebben kunnen toepassen, hebben een blijvende impact op me gehad. Het was een dag vol inzichten en verrijking, te midden van gelijkgestemden, die me verder hebben geholpen op mijn pad. De organisatie van het event was uitstekend, en hoewel ik weet dat het spannend was voor de organisatoren, wil ik benadrukken dat het eindresultaat, de inzichten en veranderingen die ik heb ervaren, alles meer dan waard waren. Ik ben dankbaar voor deze bijzondere, magische dag en overweeg sterk om ook deel te nemen aan de Mastermind, om nog verder te groeien en te ontwikkelen. Mijn bijdrage aan het event was met een open geest aanwezig zijn en echt op mezelf focussen. Het was een dag vol waardevolle leermomenten en mooie verbindingen, en ik kijk uit naar meer!"
Anoniem