THRIVE! Samenwerking, Synchroniciteit & Succes om je Vertrouwen, Business, Leiderschap en Impact naar het Next Level te brengen.

THRIVE is HET Business Doorbraak programma voor Ondernemers met een Roeping die zich willen laten leiden door iets wat groter is dan zijzelf zodat ze resultaten kunnen bereiken waarbij ze zichzelf overstijgen. 
We starten half april! Na deze tijd is aanmelden niet meer mogelijk. 

Ben je een Ondernemer met een roeping en herken je jezelf in een of meerdere van deze punten, dan is THRIVE! HET programma voor jou!

Als je een of meerdere van deze punten herkent dan nodig ik je met heel mijn hart uit om verder te lezen! 

THRIVE! is UNIEK! Het is allesbehalve een “gewoon” coachingsprogramma. Laat me het verhaal van Cynthia met je delen om dit te illustreren.

Cynthia bezocht in 2022 het Thrive in Your Life Event. Het was een geweldig event. Ze had een paar fantastische doorbraken gehad tijdens de workshops die ze die dag gevolgd had. In de testimonial die ze met ons deelde na afloop van het event, noemde ze het een magische dag die blijvende impact op haar heeft gehad.
Wat ze later terug gaf aan ons, was dat het leek alsof de workshop gevers licht gaven. 
Dat maakte dat ze op die dag besloot dat ze een jaar later zelf OOK op het podium wilde staan op het Thrive in Your Life Event.

En die intentie werd gerealiseerd. 
In februari stond Cynthia op het podium. Ze was enorm gegroeid die maanden ervoor. En aan het einde van de dag ervaarden we dezelfde energie: Magie, licht, ruimte en een diepe verbondenheid. 

Alle deelnemers (inclusief ikzelf) hadden het gevoel dat we meters waren gegroeid en dat we boven onszelf waren uitgestegen.

En ik wist diep van binnen: DIT is hoe ik ondernemers wil begeleiden. Want wil je het licht in jezelf laten groeien dan is er EEN groot succesrecept en dat is dit:

HET LEVEN AANGAAN!

En dat is EXACT wat we hebben gedaan met het Thrive Event! We zijn samen alle zaken aangegaan die de deelnemers uitdagend vonden en waar ze in hun eentje vaak nog van wegliepen. 

Je kunt deze resultaten niet bereiken door alleen maar online modules of livedagen of coaching te volgen. 

DIT is het echte werk: DOEN, ACTIE NEMEN, BOVEN JEZELF UITSTIJGEN en IMPACT MAKEN. 

Als je dit herkent en je voelt dat je hier een gevoel van enthousiasme van krijgt, dan is dit traject voor jou! 

Ik voel nu een diep innerlijk weten over mijn Zielsmissie. Ik heb een jaarprogramma gelanceerd en meerdere cursussen uitgebracht en verkocht.

“Toen ik aan het programma begon voelde ik een diepe angst om in mijn grootsheid te gaan staan. Dit voelde onveilig terwijl ik een diep verlangen voelde om mijn zielsmissie te gaan leven en deze te belichamen. Onze coach calls heb ik als super fijn ervaren. Ze dragen er elke keer weer aan bij om iedere dag te komen opdagen en te doen wat nodig is om mijn hart te volgen Het afgelopen jaar heb je mij op een hele fijne en voor mij passende manier geholpen om meer en meer die online ondernemer te worden. Waar ik begon met onzekerheid over wat ik te bieden heb, voel ik nu een diep innerlijk weten over wat mijn zielsmissie is en wat ik daarmee de wereld te brengen heb. Ik heb mijn 1e jaarprogramma gelanceerd, 2e staat gepland voor december Ik heb meerdere cursussen uitgebracht en verkocht en breng deze week mijn project Release and Elevate de wereld in. Het is voor mij een supermooi, inzichtgevend en bekrachtigend jaar geweest waarin jij en de rest van de coach groep een steady rol in hebben gespeeld. Ik kijk hier echt met heel veel liefde, plezier en dankbaarheid op terug en zal het missen! Dankjewel lieve Maartje!!!”
Chantal Danko

Ook met mijn juridisch adviesbureau, waarin ik een wat meer zakelijke manier van communiceren heb, kon Maartje me helpen om een enorme boost in mijn bedrijf en inkomsten te realiseren.

"Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone."
Frances

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje Feller

Hoe gaat de reis er uit zien die we het komende jaar samen gaan maken als je mee gaat doen met THRIVE!

Stap 1 en 2: Verbindt met jezelf, je missie, je visie, met de Goddelijke Geest en met elkaar.

Stap 1 en 2 zullen door elkaar heen lopen. De eerste 2 livedagen zullen we besteden aan het neerzetten van je Missie en visie en zullen we kennis maken met elkaar.
Verbinding met jezelf, je visie en met elkaar is de meest krachtige basis om grotere hoogtes te bereiken in het leven en om alles aan te gaan in dit traject.
Daarnaast ga ik je uitleggen hoe je kunt verbinden met de Goddelijke Geest. Er is een stroom van bewustzijn (liefde en eenheid) en een stroom van onbewustzijn (angst en verdeeldheid.)
Om echt te kunnen verbinden en om vol in je licht te gaan staan is het van belang dat je beide stromen kent, volledig aanwezig kan zijn bij beide stromen en TOCH voor liefde kunt kiezen.
Ik leer je hoe dit werkt en ik geef je praktische tools om je Geest af te stemmen op de Goddelijke Geest, waarbinnen alles mogelijk is.
Tijdens de eerste 2 livedagen gaan we ook met opstellingen werken om zichtbaar te maken hoe je ten opzichte van het event staat, hoe je ten opzichte van je missie staat en wat jouw beste plek en rol in de groep is, waarbinnen je je helemaal op je plek voelt. 

two person holding papercut heart

Stap 3: We creëren vanuit gelijkwaardigheid en gezamenlijkheid.

In creatie is geen hiërarchie. We hebben allemaal onze eigen rol en de passende verantwoordelijkheid die bij die rol hoort. Dit gaat in de opstelling ook zichtbaar worden. Een van de andere unieke zaken aan dit traject is dat we met gedragen besluitvorming duidelijk gaan maken wat de investering gaat zijn voor dit traject. Dit kan ook een heel krachtig onderdeel van het traject zijn. Geld is namelijk vaak een onderwerp dat gevoelens los kan maken. Maar er is een praktische realiteit van kosten en opbrengsten en van investeren en toegevoegde waarde.
De prijzen bepalen van je eigen dienstverlening kan ook extreem uitdagend zijn voor veel ondernemers. Deze praktische oefening zal je helpen om veel van je blokkades over geld, waarde, investeren etc. los te laten.
Een adviseur die gespecialiseerd is in gedragen besluitvorming zal ons helpen in dit proces. Dit is extreem waardevol. Horizontaal organiseren en gedragen beslissingen nemen zijn mijn inziens belangrijke vaardigheden om te leren in de nieuwe wereld en ook dat gaat aan bod komen in dit traject. 

Colleagues having a Team Building

Stap 4: Wat gaan we samen neerzetten?

Als we een stevige basis hebben gebouwd en verbinding voelen met elkaar en wat we hier te doen hebben, dan gaan we samen bepalen hoe het event eruitziet.
We bepalen samen de ideale klant voor het event en het onderwerp. Je gaat zien hoe makkelijk je kunt creëren en hoe krachtig de energie kan zijn als je vanuit de Goddelijke Geest gaat ondernemen en creëren.
Je leert hierdoor ook wat er voor nodig is om een lancering op te zetten, hoe je daarvoor een plan kunt maken en wat daar praktisch allemaal bij komt kijken en hoe je dat helemaal vanuit flow en verbinding kunt doen.

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

Stap 5: Hoe zet je jouw workshop en jouw aanbod op de meest krachtige manier neer?

Als bekend is hoe we het event gaan vormgeven, dan help ik je om de workshop die je geeft helder te krijgen. 

Ik ben super goed in het bedenken van namen en concepten die magnetisch zijn.
Ik ben goed in het schrijven van copy en het doorgronden van wat jouw ideale klant nodig heeft om “aan” te gaan op jouw aanbod.
Ik kan ook goed de energie lezen van je aanbod en met je meedenken over wat er voor nodig is dat jouw ideale klant de waarde ervaart die nodig is om “ja” te zeggen.
AL deze zaken en nog veel meer zal aan bod gaan komen. 

laughing people in party

Stap 6: Hoe gaan we de meeste impact maken?

We kunnen de meeste impact maken als we er voor zorgen dat iedereen voor wie ons event waardevol is, weet wat we gaan doen en dat we dit gaan doen.
Daarnaast kun je alleen langdurig impact maken als we er voor zorgen dat de bezoekers van het event daarna de juiste vervolgstappen maken. Ook daar gaan we naar kijken en ik leer je stap voor stap hoe je een vervolgaanbod doet en hoe je mensen helpt om een bewuste keuze te maken. 

We gaan samen dus een marketingplan maken. Dit doen we niet vanuit “moeten” maar vanuit de vraag: “Waar zit de meeste energie op?” “Waar gaan we van AAN?” zodat onze klanten ook AAN kunnen gaan. 
En vervolgens houden we elkaar accountable om ons netwerk aan te spreken en elkaar te promoten, zodat we de impact kunnen maken die mogelijk is.
We bepalen samen of we een webinar geven of een online summit of welke andere marketing strategieën we gebruiken. 

macbook pro displaying group of people

Stap 7: Train je vaardigheden.

Gedurende het gehele traject zullen als een rode draad de vaardigheden aan bod komen die nodig zijn om je missie te ownen, impact te maken en het succes te creëren waar je naar verlangt. 

Dit zijn onder meer: communicatievaardigheden, sales en marketingvaardigheden, ondernemersvaardigheden, probleemoplossingsvaardigheden, de vaardigheden om met uitdagende gevoelens en situaties om te gaan en VOORAL de vaardigheid om met God te co-creëeren en het jezelf super makkelijk te maken hierin. 
Als je weet dat je iedere situatie aan kunt kijken, overal doorheen kunt breken en TOCH liefde kunt blijven ervaren, dan geeft dat je vleugels!

woman placing sticky notes on wall

Stap 8: ACTIE!

Zonder actie krijg je geen resultaat. 

Ik werk zelf niet met harde doelen, maar ik werk wel met een stip op de horizon. Vervolgens committeer ik mezelf iedere dag om naar die stip toe te werken. Ik ben zorgvuldig met welke acties bijdragen aan het bereiken van mijn intenties en welke niet. Ik bekijk alles vanuit het oogpunt van energie: wat levert energie op voor de ander en voor mijzelf? En hoe kun je die energie zo efficiënt mogelijk besteden om zo veel mogelijk impact te maken? 
Ik ben bereid om de lastige zaken te doen en de zaken los te laten die geen bijdrage zijn aan wat ik wil realiseren.
Ik leer je hoe dat moet, waar je het commitment vandaan kunt halen en hoe je kunt blijven focussen, ook al komt het leven tussendoor. 

two person standing on gray tile paving

Stap 9: Vier je successen

We zullen ook regelmatig onze successen vieren. We nemen tijd om onszelf en elkaar te vieren en aan het einde van het traject dan sluiten we het traject af met een etentje of een dagje uit om te vieren hoe ver we zijn gekomen! 

Praktische Details

Aantal deelnemers:
Dit programma start half april. Daarna is aanmelden niet meer mogelijk!

Livedagen:
Er zullen 6 livedagen zijn, waarvan we de data samen bepalen aan de hand van een datumprikker aan het begin van het traject.
Voor de zomer zijn de kennismakingsdagen en bouwen we de fundering. Vanaf september zullen we officieel met de voorbereidingen van het event aan de slag gaan.
Rond december gaan we met de marketing en verkoop aan de slag en in februari 2025 zal het event plaatsvinden.
Tijdens de zomervakantie (6 weken) zijn er geen calls en livedagen. 

Wekelijkse Coach Calls:
Iedere week komen we samen. Ook voor deze dag en tijd zal een datumprikker worden rondgestuurd om het beste tijdstip te bepalen.
Deze Calls zijn bestemd voor coaching, vragen en doorbraken.
Voor strategische vraagstukken staat mijn partner Conrad tot onze beschikking.

Telegramgroep:
Tussen de Calls door kunnen we verbinden en delen in een besloten Telegram groep. 

Kennis Modules:
Je ontvangt toegang tot mijn gehele online omgeving waar je ruim 40 online programma’s vindt om op ieder gebied van je leven succes te creëren. Daarnaast mag je als bonus meedoen met mijn nieuwste programma dat ik in april ga lanceren: ‘Het God-Led Business Collectief.’

Wat is je investering?

Er is een drempelbedrag om te starten met dit traject van €1197,00 ex BTW. Ik voel me consent om me voor dit bedrag te committeren en de space te houden.
Je kunt er ook voor kiezen om dit te voldoen in 4 termijnen van €347,00 ex BTW.

Na de 2e livedag gaan we met gedragen besluitvorming samen bepalen wat de aanvullende investering is (Zie stap 3 hierboven en een van de FAQ’s voor als je hier zorgen of vragen over hebt.)
Dit bepalen we op basis van de waarde en praktische zaken zoals de kosten die we maken en het aantal uren dat ik er in stop en jouw draagkracht. SUPER spannend, maar ik voel in alles dat dit extreem leerzaam en vooral helend gaat zijn als je dit experiment aan durft te gaan. 
Daarnaast gaan we samen beslissen wat de investering is voor het event en hoe dat een rol speelt.
We krijgen hiervoor hulp van een expert op het gebied van gedragen besluitvorming, waarin ik een deel ben van de groep en van het proces. 

Wil je even bellen of dit programma geschikt voor je is? Stuur een mail naar info@maartjekoper.nl en ik neem zsm contact met je op. 

Is dit programma voor jou?

Ik heb veel gedeeld over voor wie dit programma is en wat we gaan doen. Je voelt in je hart een ja of een nee. Voordat je je aanmeldt, wil ik graag iets met je delen. Er zijn namelijk een paar randvoorwaarden waarin dit programma succesvol gaat worden. En ik deel deze met je, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een “ja” of een “nee.”

Ben je bereid om alles aan te kijken en om, no matter what, TOCH voor liefde te kiezen?

Verlichting bereik je niet door te denken dat er alleen maar licht is of door de omstandigheden in je leven onder controle te krijgen. Verlichting bereik je door je donkere kanten aan te kijken en het duister van de ander naar boven te laten komen en TOCH voor liefde te kiezen. Verlichting bereik je door super dicht bij je gevoelens te blijven en open en eerlijk te praten over wat je voelt en TOCH voor liefde te kiezen.
En dan niet vanuit afhankelijkheid of slachtoffergedrag, maar om jezelf het signaal te geven dat er geen verborgen stukken meer zijn omdat je bereid bent om alles aan te kijken en alles aan te gaan.
Voel eens in je eigen lichaam, ben je bereid om in liefde met ieder stukje van wat je daarbinnen ervaart te verbinden? Ook met de ongemakkelijke stukken? De pijnlijke stukken? De onzekere stukken? De stukken die zich niet goed genoeg voelen?
In dit veld dat we samen neer gaan zetten, zal namelijk alles zichtbaar worden en onderdrukken is niet mogelijk.

Ben je bereid om de ander te supporten?

Dit programma kun je niet alleen voor jezelf doen. Dit programma kun je ook niet doen als je iets wilt “krijgen” of als je veel druk ervaart om snel veel geld te verdienen.
Ja, je gaat ontzettend veel ontvangen het komende jaar.
Ja, dit traject heeft de potentie om enorm veel waarde toe te voegen aan je business en om je omzet ontzettend te verhogen en je netwerk te vergroten.
Maar dat kan niet komen vanuit tekort. 
Dat kan alleen komen vanuit de perceptie dat alles in jou zit en dat je die volheid, die impact en die waarde met de wereld wilt delen, vanuit een diepe dienstbaarheid en een gevende houding.
Omdat je enorm veel geeft en deelt, dan zul je zien dat het leven jou ook overvloedig support. Alles wat je zaait, zul je ook weer oogsten. 

Ben je bereid om buiten je comfortzone te gaan?

IN je comfortzone is geen groei mogelijk. Ik zal je uitdagen en uitnodigen om in dit traject de beste versie van jezelf te laten zien. 

Het maakt niets uit als je nog aan het begin van je ondernemersreis staat, maar het is belangrijk dat je een realistisch beeld hebt van wat er nodig is om je onderneming op te bouwen. Je onderneming bouwen gebeurt niet achter de schermen, in de veilige omgeving van je werkkamer. Ook niet door met je website bezig te zijn of plannen te maken.
Je business bouw je door naar buiten toe te treden. Door zichtbaar te worden. Dit kan op allerlei verschillende manieren en ik help je zeker met het vinden van een “recept” dat bij jou past. Maar mensen zullen moeten weten wie je bent en wat je doet. Je moet de bereidheid hebben om deze stap te nemen en hierbij je comfortzone flink op te rekken. DAN ga je het licht ervaren waar je naar verlangt!

Ben je bereid om het samen met God te doen? 

Ik ga heel eerlijk met je zijn. Ik in mijzelf kan niets. Het is het leven, de Heilige Geest die door mij heen komt en het leven in mij vorm geeft. Mensen vragen weleens aan me: “Hoe krijg je zo veel gedaan? Hoe doe je wat je doet?” En dat is doordat ik me overgeef aan God. Ik stem mijn wil constant af op Gods wil. Ik vraag iedere dag wat Hij door me heen wil laten ontstaan en hoe ik voor Hem op kan komen dagen.
Het is belangrijk dat er een openheid in jou is om op deze manier te leven en te creëren anders ben ik niet de persoon voor je. Ik heb geen flauw idee hoe mensen succes creëren buiten God om en ik kan en wil niet doen alsof ik dat weet. Ik zie dat mensen RESULTAAT halen buiten God maar ik ervaar geen heelheid en complete vervulling, wat voor mij persoonlijk wel voorop staat. Vanuit die eenheid met God, volgt dan het resultaat. 

Als je deze bereidheid hebt, dan weet ik 100% zeker dat je heel veel waarde gaat halen uit dit traject. Voel je welkom om je aan te melden voor dit prachtige avontuur.

Wie ben ik en waarom kan ik je helpen met het volgen van jouw roeping? ​

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.
Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.

Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om te verbinden met mijn gevoelens en verlangens.​

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat het leven wel mooi kon zijn en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het leven bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze heling had ervaren van haar kanker alleen maar door haar denken te veranderen. Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Misschien zit er een kern van waarheid in wat ze schrijft. Misschien zijn we zelf de Creators van onze realiteit.” En ik kon het boek met andere ogen gaan lezen. Het gaf me hoop, kracht en moed.
Op dat moment voelde ik een diep verlangen ontstaan in mezelf om er achter te komen hoe het leven nu precies werkt en hoe we onze realiteit creëeren.

Ik merkte dat ik prachtige dingen kon manifesteren door de overtuiging dat ik de Creator ben. Mijn leven was in ZO veel opzichten beter geworden. 
Ik werd gezond, kon mijn verslavingen en depressie loslaten en een plek vinden in de maatschappij. Uiteindelijk heeft het me ook geholpen om mijn bedrijf te starten. 
Ik heb dingen ervaren waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. 

Maar TOCH ervaarde ik niet de verlossing waar ik werkelijk naar verlangde. 
Ik had in materieel opzicht alles, maar ik voelde dat er iets miste. Ik gaf me dus weer opnieuw over aan het leven. Zoals ik ook in mijn boek beschrijf zei ik altijd tegen God: “Ik wil alleen maar jouw waarheid God. Ik wil niets anders. Als het niet van jou is, dan wil ik het niet.” 

Uiteindelijk voelde ik dat God me vroeg om mezelf helemaal over te geven aan Jezus. Ik had oorspronkelijk weerstand. Ik begreep Jezus niet en ik begreep de Kruisiging niet. Daarnaast had ik beelden in mijn hoofd van Jehova’s getuigen die hun voet tussen de deur zetten, “Jezus red je” doeken langs de kant van de weg die ik niet snapte, de verhalen over het misbruik in de kerk, en de rigide regels van georganiseerd geloof. Ik wilde er eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar TOCH deed ik het. TOCH sprak ik de woorden uit dat ik Jezus erkende als mijn Koning en Verlosser. Ik vertrouwde God en ik kon ook wel zien dat er bepaalde problemen in mijn leven waren die ik niet op leek te kunnen lossen, wat ik ook probeerde. 

Sindsdien kan ik oprecht zeggen dat ik me anders voel. Mijn problemen zijn niet in een keer weg, maar ik voel dat er op het allerdiepste niveau iets in mij is verandert. Ik voel me werkelijk gezegend door God. Ik zie nu ook wat God, door Jezus voor ons gedaan heeft en hoe groot en diepgaand dat cadeau werkelijk is. En iedere dag leer ik meer en meer om dat cadeau ook daadwerkelijk in mijn leven te ontvangen. 

Ik heb een diep verlangen om God te eren en daarom heb ik er voor gekozen om Hem in het midden van mijn bedrijven te zetten en andere ondernemers hier ook mee te helpen. Ik heb de afgelopen maanden al mogen zien wat God doet in de levens van mijn klanten en ik kan niet wachten om te zien welke wonderen Hij nog meer gaat verrichten.
Als dit met je resoneert, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden.

Wat zeggen mensen die deel hebben genomen aan onze business programma's?

Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken.

“Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken. Uplevel is zelfs een te klein woord. Mijn intuïtie zei al een tijdje dat mijn grootste visie tot dan toe op papier nog niet groots genoeg was. Dit gevoel is nu voor eens en voor altijd overboord gegooid met mijn nieuwe wereldveranderende visie! Ik ben er écht in gestapt en dit is zo voelbaar! Heb al 2 nachten bijna niet geslapen van de stromende energie. Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles wat je me nu toe gegeven hebt en alles wat je 'aan' gezet heb in mij. Diepe Namasté.”
Kirsten Nelis

Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!

“De reden dat ik het VIP traject bij Maartje ben gaan volgen is omdat zij je heel veel over mindsetwerk leert. De strategiestappen voor mijn bedrijf die weet ik wel. Ik kom echt voor het mindsetgedeelte. Elke keer weer weet Maartje mij ontzettend te inspireren. Ik ben op dit moment nog maar halverwege het traject, maar ik kan nu al merken dat ik grote sprongen maak in mijn bewustzijnsontwikkeling. Wat daar ook aan meehelpt is het onderlinge contact met de andere deelnemers van de coachgroep en de lessen die Maartje aanbiedt in de online omgeving. Maartje is super eerlijk en biedt een veilige omgeving waarin je in al je kwetsbaarheid helemaal jezelf kunt zijn. Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!”
Sylvia Bouwer

Ik ben in een paar maanden tijd verandert van iemand die nooit iets alleen durfde te doen naar een zelfstandige persoon en ondernemer.

“Bij Maartje vind je altijd het lef om buiten je comfort zone te gaan. Doordat ze je laat meevaren op haar energie ga je dingen doen en zien die je nooit had verwacht. En omdat zij zelf ook altijd in ontwikkeling is kan zij jou verder laten groeien dan je ooit had durven dromen. Ik krijg zo ontzettend veel inspiratie en kennis van haar aangereikt dat ik meestal geen idee heb wat ik wil inbrengen of vragen tijdens een gesprek. En zelfs dán weet ze precies wat op dat moment voor mij nodig is en weet ze me te raken waardoor ik ineens weer een flinke stap kan nemen. Ze ziet waar jóúw behoeftes liggen, dat is waar je met haar mee aan de slag gaat. Ik ben in een paar maanden tijd verandert van iemand die nooit iets alleen durfde te doen naar een zelfstandige persoon en ondernemer die precies het pad volgt dat haar intuïtie en inspiratie haar ingeeft. Ik sta nu volledig in mijn kracht en wéét dat ik alles kan doen wat ik wil doen en alles kan bereiken wat ik wil bereiken. En allemaal op een manier die helemaal bij mij past, zodat het altijd heel moeiteloos aanvoelt.”
Wendy

Ik heb mijn gelddoel gehaald en veel nieuwe kansen en mogelijkheden gecreëerd.

"Ik heb in de eerste maand van dit programma al zo veel bereikt! Ik had een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Ik heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering voor dit programma er al uit gehaald heb! Doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad gemanifesteerd en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op! Ik word binnenkort geïnterviewd...... en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad! WHAAHOEIII! Dank voor al jullie positive vibes!
Anoniem

Binnen 2 dagen had ik net zoveel omzet als normaal binnen 2 weken.​

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik me aan heb gemeld voor het Geld is Liefde programma en enkele audio’s geluisterd heb, ik de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”"
Jacqueline

Dit is een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan.​

"Me opgeven voor Maartje´s programma - terwijl ik haar nog niet kende - is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Marit

Door jouw advies verkocht ik binnen een paar weken mijn bedrijf, terwijl ik al 2 jaar bezig was zonder succes.

"Ik ben al 2 jaar bezig om mijn bedrijf te verkopen. Maartje deelde met me dat ik er niet met afschuw maar juist met liefde naar moest kijken, dat ik moest terugdenken aan het begin. Dat was dat een soort eye-opener. Ik ben dat gaan integreren en recentelijk heb ik een afscheidsbrief geschreven aan mijn zaak waarin ik ook schreef dat ik wilde dat ze overgenomen zou worden door een lief iemand. 2 weken geleden ineens een geïnteresseerde en na een tweede gesprek hebben we de deal gesloten. Ik heb er ook nog een geldbedrag aan overgehouden. Ik keek erna en dacht "huh, dat ging snel.” Dank je wel!"
Anoniem

Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij dit programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'.

"Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het dit programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'. Dat wil zeggen: vakkennis heb ik, maar verkopen is een andere tak van sport. Ik wil je zeggen dat jij absoluut het verschil maakt in levens!!! Het feit dat jij jouw processen deelt, vind ik zo sterk van jou! Dan denk ik..: "O ik moet doorgaan, want Maartje lukt het ook iedere keer, dus moet het mij met haar hulp, haar woorden, haar lessen ook lukken." Daardoor help je op deze manier anderen die er anders het bijltje bij neer zouden leggen.. (ik o.a. …) 8 januari heb ik mijn eerste 'lancering' met een gratis 5 daagse training. Dat ik dit nu doe en durf komt mede door het programma en doordat ik jou soms letterlijk dingen hoor zeggen die me aanmoedigen om dit te doen! DANK!!"
Anoniem

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z'n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het.... jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien."
Anoniem

Nog een keer op een rijtje wat je allemaal ontvangt!

Wat gaat dit programma je opleveren?

Als je je tijd en je energie investeert, dan zijn dit de resultaten die je kunt krijgen:

FAQ

Hieronder vind je alle meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een mailtje via info@bewustecreatie.nl en we helpen je graag verder. 

Er zijn een hoop vaardigheden die je als missie gedreven ondernemer mag leren en het nemen van gelijkwaardige beslissingen is er een van. We gaan als groep de waarde van dit traject bepalen. Waarde kan op veel manieren worden toegevoegd en hoeft niet alleen financieel. Het mooie van gedragen besluitvorming is, dat je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelens en gedachten en alleen maar akkoord gaat met een voorstel (dat we met de hele groep maken) als je geen overwegend bezwaar hebt. Zodat we op een beslissing kunnen komen waar niemand een overwegend bezwaar tegen heeft. Ik begrijp dat dit hartstikke spannend kan zijn. Geld is voor mensen vaak al een uitdagend onderwerp en jezelf uitspreken ook. Maar in de sfeer van onvoorwaardelijke liefde die we neer gaan zetten kan dit extreem helend zijn en kun je hier enorm door groeien. We worden hierin ook goed begeleid door een gemeenschapscoach die expert is in het proces van gedragen besluitvorming. Ik ben dus hierin een onderdeel van de groep en leidt het proces zelf niet. Ik zal je geruststellen, en zeggen dat ik  nooit meer van je zal gaan vragen om bij te dragen zonder voorbij je eigen grenzen te gaan. Hoewel ik wel wil benadrukken dat in een ieder een ontzettend grote potentie zit en een enorme waardescheppende kracht en ik zou je vooral uit willen nodigen om jezelf op geen enkele manier tekort te doen 🤗

Als we samen merken dat we niet op dezelfde lijn zitten, dan kun je stoppen met het programma. Er zijn geen refunds mogelijk. Ik ga er van uit dat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor de beslissing om in te stappen ja of nee en als je vragen hebt of even wilt overleggen van te voren, dan kunnen we even bellen, zodat je een bewuste keuze kunt maken. 

Ik heb geleerd: verlangen is leidend voor Creatie. De vraag is: verlang je er naar om met dit programma mee te doen? Dan zul je vanzelf zien waar dat verlangen je heen brengt. Dit programma is er juist voor bedoelt om te gaan vertrouwen op je innerlijke weten. Voelen je diep van binnen dat dit programma een bijdrage gaat zijn? Vertrouw dan op dat gevoel!

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon Bewuste Creatie en mijn energie met je resoneert. Wat mijn klanten gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

We gaan de livedagen en de calls zo inplannen dat de kans zo groot is dat zo veel mogelijk mensen er bij kunnen zijn. Dit regelen we aan het begin van het traject. Zodra er 8 aanmeldingen zijn, gaan we starten. Dit zal snel gaan, gezien de unieke aard van dit traject. 

Als je 1 op 1 coaching wilt ontvangen, stuur dan een mail naar info@maartjekoper.nl. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn. 

Direct na aanmelding ontvang je toegang tot de online omgeving en tot de Telegram groep.