Helaas....

De 48 uur om naar deze module te kijken zijn helaas voorbij. Maar niet getreurd! 

Heb je meer tijd nodig?
Wil je de module meerdere malen terug kijken? 
Of heb je een van de vorige modules gemist?

Er zijn 2 manieren om alsnog toegang te krijgen tot alle opnames. Die delen we hieronder graag met je…

team, friendship, group

Dit zijn de 2 opties om toegang te krijgen tot de modules:

Optie 1: 
Door andere mensen ook uit om deel te nemen aan dit gratis online programma.
In iedere mail die je van ons ontvangt met de link naar de volgende module staat een unieke deel link. Als je die link met mensen deelt en 3 mensen schrijven zich in via jouw link, dan ontvang je alsnog toegang tot de

Optie 2: 
Door lid te worden van de Bewuste Creatie Community.
De Bewuste Creatie Community biedt Missiegedreven Creators, die zich niet meer op hun plek voelen in de huidige maatschappij, een platform met behulp waarvan ze op een veilige manier hun volste potentie kunnen realiseren, zodat zij de grootst mogelijke waarde kunnen bieden in hun leven, gezin, werk en het creëren van de vrij-gelijk-samen maatschappij.

De Bewuste Creatie Community is geen “gewoon” programma, maar een avontuurlijke reis waarin we vanuit gelijkwaardigheid gaan co-creëren.
Het is een speeltuin waar zowel beginnende als ervaren Bewuste Creators kunnen leren, delen, experimenteren, ontmoeten, inspireren en initiatieven kunnen nemen.

Voel jij dat de zaken ANDERS kunnen? Voel jij een diep verlangen om uit de boxjes te stappen die door anderen voor jou bedacht zijn? Dan ben je hier op de juiste plek!