Gratis online training: De energie van geld.

Lieve co-creator. Heb je een droom in je hart? Heb je een missie of een passie waarvan je met heel je hart voelt dat je deze in de wereld wilt zetten? Maar laat je je hierdoor (bewust of onbewust) tegenhouden door de factor geld? Dan is deze gratis online training van jou!

Wat ik over de jaren heb gezien is dat geld vaak een uitdagend onderwerp is voor hooggevoelige, spirituele en bewuste creators en ondernemers.
Ze komen dan in een push-pull relatie met geld. Ze willen eigenlijk dat geld niet bestaat en ze willen er niets mee te maken hebben, maar aan de andere kant is er een dagelijkse realiteit dat geld ook gewoon nodig is om van te leven. Hoe ga je hiermee om? Dat leer ik je in deze gratis online training! 

Meld je aan voor de Gratis online training. Je ontvangt de replay direct in je mailbox.

De Energie van Geld 11 januari 2024

Door de uitdagingen die Bewuste Creators met geld ervaren, voeren ze vaak "kunstgrepen" uit om toch met geld om te kunnen gaan, die niet werken.

Herken je een of meerdere van deze zaken lieve co-creator? Dan is deze online training DE training voor jou! 

Geen van deze zaken gaan helpen om op een goede plek te komen met geld. Want daarmee los je de kern van het probleem niet op.

De belangrijkste reden dat Bewuste Creators moeite hebben met geld, is door hun gevoeligheid. De kans is groot dat, als je op deze pagina terecht bent gekomen dat je, net als ik, super hooggevoelig bent. Misschien ben je ook een empaat of heb je diepe spirituele gaven. 

Je voelt ZO veel aan (zo niet alles!) En dan kan de stroom van energie soms overweldigen. 
Om je dan toch goed te voelen, rem je zelf (onbewust) je eigen energiestroom en DUS je eigen geldstroom af. Maar dat helpt niet, want dan creëer je aan de andere kant hele andere problemen die niet fijn zijn om te ervaren. 

Hopen dat geld vanzelf verdwijnt, is geen oplossing.
Geld uit de weg gaan, is geen oplossing.
Geen van de “kunstgrepen” die ik hierboven noem, is een oplossing.

De ENIGE oplossing is om te gaan zien wat geld werkelijk is: onze eigen levensenergie en om te leren dealen met alle energie stromen en gevoelens die er bij dit fysieke bestaan horen en ten midden van al die energiëen leren om keuzes te gaan maken die bijdrage aan jouw welzijn, dat van je gezin en de mensen om je heen. Daar ga ik je in deze gratis training alles over leren. 

Wat kun je verwachten van deze gratis training:

  • Een dieper begrip van de energetische aard van geld.
  • Meer innerlijke rust, omdat je begrijpt waarom geld zo’n complex onderwerp is.
  • Minder schuldgevoelens omdat het onderwerp gewoon bespreekbaar gemaakt kan worden en je begrijpt dat je niet de enige bent die dit onderwerp uitdagend vindt. 
  • Helderheid over waarom achter geld aanrennen of het vermijden ervan geen zin heeft.
  • Meer zelfvertrouwen, omdat je weet dat je echt niets verkeerd doet of dat je niet minder waardevol bent als je minder geld hebt.
  • Meer daadkracht omdat je weet welke stappen je moet nemen om iets aan je situatie te veranderen

Resoneert wat je op deze pagina leest? Meld je aan voor de gratis online training ‘De Energie van geld’ die op donderdag 11 januari om 20.00 plaatsvindt. 

Er volgt een replay als je er niet live bij kunt zijn, meld je dan even aan via de link. 

Ik kijk er naar uit om deze waardevolle content met je te delen! 

Meld je aan voor de Gratis online training. Je ontvangt de replay direct in je mailbox.

De Energie van Geld 11 januari 2024

Meer over mij. Wie ben ik om jou te helpen bij het transformeren van jouw geldverhaal?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken, Zielsvervullende relaties te creëren en hun relatie met geld te verbeteren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Meld je aan voor de Gratis online training. Je ontvangt de replay direct in je mailbox.

De Energie van Geld 11 januari 2024