Creëer een onbreekbaar VERTROUWEN in jezelf, jouw creatie kracht en in het leven!

Leef in afstemming met de Bron van alle Creatie en voel iedere dag dat er van je gehouden wordt, voor je gezorgd wordt en dat je gesupport wordt.

We starten op maandag 10 juli. Je volgt dit programma in de Bewuste Creatie Community.

De Bewuste Creatie Community is HET kennis, connectie en inspiratieplatform voor missie gedreven Creators en Ondernemers die geld willen verdienen met datgene waarvoor ze op aarde zijn, door te focussen op het genereren van liefde, energie en impact.
Tot 15 juli kun je nog gebruik maken van de eenmalige lage lanceringsinvestering.

globe, earth, america
a woman with butterflies painted on her body

Vertrouwen is een van de belangrijkste gevoelens om jezelf eigen te maken om de meest krachtige creator van jouw realiteit te kunnen worden!

Alles wat we creëren begint in de Geestelijke wereld. Het begint met een idee of een verlangen dat alleen jij kunt zien en ervaren.

Door jouw afstemming en handelen, breng je jouw idee of verlangen van de Geestelijke wereld in de materiële wereld. 
En zolang een Creatie alleen in jou zit en andere mensen kunnen het nog niet waarnemen met hun ogen, dan vraagt dit om extreem veel vertrouwen.
Want als je zelftwijfel of zelfafwijzing toelaat in het proces can Creatie dan gaan je creaties niet van de grond afkomen of het duurt heel lang voor je Creaties tot leven gaan komen. Je kunt ontmoedigd worden en het kan te zwaar voelen om nog te blijven focussen op wat je aan het creëren bent. En dat is ZO zonde. Want je verlangens blijven roepen en willen dolgraag tot leven komen. 
Ik krijg vaak de vraag van mensen: Maar HOE krijg ik dat vertrouwen dan? En hou HOU ik dat vertrouwen, vooral als ik tegen uitdagingen aanloop en als ik onzekerheid, weerstand, tekort of andere zware zaken ervaar. 
Dat is exact wat ik je in dit programma ga leren.

Herken je deze frustratie?

Je hebt een idee of een verlangen. Het voelt als een teer en breekbaar jong plantje. Voorzichtig deel je je idee met iemand. Of je deelt heel voorzichtig je verlangen.

En *PATS* je kwetsbare idee of verlangen wordt in een vloeiende beweging met de grond gelijkgemaakt. Au. 

Het was al niet makkelijk voor je om het te delen. Van te voren wordt je al geconfronteerd met je eigen onzekerheden en kwetsbaarheden. Je wist al niet zeker hoe je het aan zou vliegen. Maar je verzameld AL je moed bij elkaar en je doet het toch. Want ergens weet je dat, als je nooit iemand gaat betrekken bij je wensen en verlangens en ze blijven alleen maar in je eigen hoofd, dan gaat er nooit iets gebeuren. 

Maar de PIJN die je voelt als dit gebeurt. Die scherpe pijn van afwijzing. Het verlammende gevoel dat je niet gezien en gehoord wordt. Dat je te veel bent.
Het is soms te veel om te dragen. Je hebt de neiging om je dromen en verlangens weer terug in de kast te zetten. Maar dat gaat nu eenmaal niet. Ze blijven trekken en duwen. 

Lieve co-creator. Je dromen, verlangens en behoeftes wegduwen is ZINLOOS. 
Het zal alleen maar leiden tot het ervaren van de pijn van een je onvervulde verlangens. Er is maar EEN oplossing en dat is: de kennis en vaardigheden op te gaan doen zodat je vertrouwen krijgt in jezelf, de ander en het leven. En om dus een antwoord te krijgen op deze vragen: 

Wat geeft je nu werkelijk vertrouwen en wat vermindert vertrouwen?
En HOE vraag je om zaken dat het WEL resultaat heeft?
Wanneer vraag je er om?
En bij wie?
Wanneer hou je je verlangen bij jezelf en focus je je op het innerlijke werk en wanneer trek je er mee de wijde wereld in? 
En hoe ga je om met de moeilijke gevoelens die er bij komen kijken als je je ZO kwetsbaar opstelt?
Hoe ga je om met afwijzing, falen en teleurstelling?
En hoe zorg je er voor dat je steeds minder afwijzing, falen en teleurstelling creëert en steeds meer vervulling, vertrouwen en vreugdevolle creatie? 

Dat en nog veel en veel meer gaat aan bod komen in dit programma.

7 weken lang gaan we samen aan de slag om een onwrikbaar vertrouwen te krijgen in jezelf, je creatiekracht, het leven en je medemens.

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

woman in white and red floral long sleeve shirt

Module 1: Wat is de energie van vertrouwen?

In deze eerste module gaan we samen de energie van vertrouwen onderzoeken. We gaan samen verbinden met de gevoelsessentie van vertrouwen. Ik ga met je delen wat de energie van vertrouwen is en we doen samen een afstemming waarin je het ook echt in je lichaam gaat ervaren. 

person holding pen above white open notebook page

Module 2: Welke overtuigingen mag je loslaten?

In deze module gaan we alle beperkende overtuigingen onderzoeken die tussen jou en vertrouwen in staan. Alles kan hier naar boven komen. Alles kan gezien en gehoord worden. Het is belangrijk voor het helingproces om geen verborgen overtuigingen te hebben. Ik laat je zien hoe deze overtuigingen ontstaan zijn en wat er voor nodig is om iets nieuws te kiezen voor jezelf. 

books on white wooden table

Module 3: Wat is je nieuwe verhaal?

In deze module gaan we alle beperkende overtuigingen van module 2 ombuigen. Ik ga je helpen met het schrijven van een nieuw verhaal over iedere beperkende overtuiging die naar boven komt. Dit verhaal gaan we delen tijdens de call, maar ik schrijf ook daadwerkelijk een script voor de hele groep om af te stemmen op de nieuwe energie die we als groep tot leven willen laten komen als het gaat om het creëren van vertrouwen.

a laptop on a coffee table

Module 4: De meest onmisbare tools.

In deze module deel ik de belangrijkste tools met je om vertrouwen te creëren. Ik zeg altijd: “Vertrouwen is een dagelijkse spirituele oefening.” Maar wat DOE je dan precies? Dat ga ik in deze module met je delen.

woman wearing red knit top

Module 5: Hoe blijf je in vertrouwen bij tegenslagen?

Het is nog relatief makkelijk om vertrouwen te hebben als de zaken stromen en makkelijk gaan. Maar het vraagt echt om meesterschap om vertrouwen te krijgen en te houden als je uitdagingen tegenkomt. In deze module leer ik je wat er voor nodig is om vertrouwen te krijgen en te houden als je pijn en zwaarte ervaart en als de zaken niet gaan zoals jij wilt dat ze gaan.

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Module 6: Hoe neem je afgestemde acties?

Wat je uiteindelijk wilt, is om in een flow staat van zijn te komen. Je voelt je dan verbonden met de Bron en met het leven en de zaken stromen en je kunt je helemaal overgeven aan die stroom. Maar wanneer zijn acties nu precies geinspireerd en wanneer zijn acties geforceerd? Wanneer neem je acties ook al voelt het niet goed en wanneer ga je pas tot actie over als je bruist en bubbelt? Dat komt allemaal in deze module aan bod. 

woman smiling near tree outdoor during daytime

Module 7: Stap in de nieuwe JIJ en claim je nieuwe realiteit.

In deze laatste module komt alles bij elkaar. We hebben 6 weken lang afgestemd op leven vanuit vertrouwen en in deze module leer ik je hoe je IN die nieuwe versie van jezelf stapt en hoe je die nieuwe realiteit voor jezelf claimt. 
Ik leer je wat er voor nodig is om vanuit focus en vertrouwen verder te gaan na dit programma.

Wat levert deelname aan dit programma jou op?

Als je meedoet en je investeert je tijd en energie in dit programma, zijn dit de resultaten die je kunt krijgen: 

Deelname aan dit programma biedt je de mogelijkheid om de pijn van afwijzing en het vasthouden van onvervulde verlangens te doorbreken. Het stelt jou in staat om je volledige potentieel te gaan omarmen, je doelen na te streven en te genieten van een vervuld en vreugdevol leven.

two pink flamingos on green grass during daytime

Praktische details​

Dit programma start op maandag 10 juli. We gaan totaal samen 7 weken op reis.

De calls starten om 19.30 en zullen tot ongeveer 21.00 duren. Bij iedere call zal er 30 tot 60 minuten training zijn en 30 tot 60 minuten Q&A waarin er gelegenheid is om al je vragen te stellen over de content en de persoonlijke zaken waar je tegen aan loopt.

Alle modules/ Calls worden opgenomen zodat je ze achteraf terug kunt kijken. Het is dus geen probleem als je tijdens het programma op vakantie bent. Dit is juist een fantastische tijd om dieper in vertrouwen te zaken en af te stemmen op dit thema, vanuit rust, ruimte en ontspanning. Je ontvangt lifetime toegang tot de opnamens. Dit programma gaat NIET nog een keer live worden gegeven. Dit geef ik eenmalig, puur zodat je het tweede helft van het jaar, uitgerust en bijgekomen van de vakantie VOL vertrouwen en positieve energie kunt starten! 

Jouw Investering

Je volgt dit programma in de Bewuste Creatie Community. 

De Bewuste Creatie Community is HET kennis, connectie en inspiratieplatform voor missie gedreven Creators en Ondernemers die geld willen verdienen met datgene waarvoor ze op aarde zijn, door te focussen op het genereren van liefde, energie en impact.

In de Bewuste Creatie Community krijg je toegang tot:

⇒ Meer dan 36 online programma’s om op ieder gebied van je leven jouw leven te creëren dat helemaal af is gestemd op JOU.
⇒ Het nieuwste online programma: “Creëer een onbreekbaar vertrouwen in de Bron, jezelf en het leven”
⇒ Het online event: “Maximaliseer je Energie, Impact en Geldstroom – HET Online Doorbraak Event voor Missie Gedreven Creators en Ondernemers”
⇒ De Online workshop: “Optimaliseer je Missie Business: Chat GPT voor Missie Gedreven Creators”
⇒ Dagelijkse Afstemsessies.
⇒ Wekelijkse Q&A Coaching Calls.
⇒ Tientallen scripts en visualisaties.
⇒ Toegang tot een besloten forum.
⇒ En nog veel en veel meer.

Tot en met 15 juli kun je nog gebruik maken van de lage lanceringsinvestering van €37,00 ex BTW per maand. OF kies om je investering voor het hele jaar vooruit te doen en je ontvangt maar liefst 50% korting op je investering. Na 15 juli komt deze lage investering niet meer terug!

16 juli gaat de investering omhoog naar €55,00 ex BTW per maand of €444,00 ex BTW als je voor het hele jaar in een keer betaald.
16 augustus gaat de investering omhoog naar €99,00 ex BTW per maand of €777,00 ex BTW als je voor het hele jaar in een keer betaald. Stap dus nu in om gebruik te maken van deze speciale, eenmalige lanceringsinvestering. 

Meld je direct aan om er bij te zijn!

Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail met alle informatie. Heb je niets ontvangen? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

Ik heb nu een fijne baan gekregen voor 2 dagen in de week.

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”
Marianne

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.​

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”​
Miranda

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Ik heb in 2 dagen net zo veel omgezet als normaal binnen 2 weken.

"Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren."
Jacqueline

Ik heb jou in 2 weken terug verdiend. Een record!

"Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!"
Wendy

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

Meld je direct aan om er bij te zijn!

Je ontvangt direct een mail in je mailbox met alle gegevens en de zoom link. Heb je niets ontvangen? Mail dan naar info@maartjekoper.nl