Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)
woman smiling near tree outdoor during daytime
Author picture

Waar je niet ECHT naar verlangt, is lastig te manifesteren

Dat is een van de “misverstanden” van Bewuste Creatie: dat mensen denken dat ze iets makkelijker kunnen manifesteren als ze “minder” vragen of als ze hun doel kleiner maken.

Mensen worden zich bewust van hun verlangen, maar ze zien het als te groot of niet mogelijk.
En dan zwakken ze het een beetje af.
Ze nemen genoegen met een soort “B variant.”

Want het verlangen in je hart kun je ook niet ontkennen en negeren.
Je KUNT niet weglopen van je verlangens, want God heeft ze daar geplant. Het is de Basis van Creatie.
Maar het Ego ziet niet dat dat zo is. Want het ego ziet zichzelf als een individu en als afgesneden van het grotere geheel, van God.

En dat is tegelijkertijd ook de kosmische grap.
Want wij als mens maken ons AL die zorgen of het wel mogelijk is wat we willen.
Terwijl, zodra een verlangen in je hart is, ook alles al in potentie aanwezig is om jouw verlangen realiteit te laten worden. We leven namelijk in een inclusief Universum. Alles is mogelijk. Als je het kunt bedenken, kun je het creëren. Er is alleen een proces van Bewuste Creatie dat gevolgd mag worden. Ik leer je dolgraag alles over dat proces van Bewuste Creatie in mijn gratis online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Co-Creatie. HIER kun je je aanmelden. 

Het is een behoorlijk taboe om het hierover te hebben, maar wij zijn als het ware de God van onze realiteit.
Ik ben me er van bewust dat je voor dat soort uitspraken opgesloten kan worden, maar er komt steeds meer “bewijs” dat we onderdeel zijn van het ene “veld” dat alles met elkaar verbindt. En mijn vriendin Josje zegt altijd hoe dankbaar ze is dat ik de dingen zeg die andere mensen voelen in hun hart, maar niet durven te delen, dus dat doe ik bij deze ook weer.
God is in mijn ogen niet een entiteit, een wezen buiten jezelf, maar een staat van ZIJN. En die energie die is met alles in deze realiteit verweven. God (de Goddelijke energie, de staat van ZIJN) is alles, overal en iedereen.

Maar als je dus je verlangen gaat afzwakken omdat je denkt: “Wat ik ECHT wil kan niet, dus neem ik maar genoegen met deze B versie.” Dan ontken je feitelijk dat deel van God IN jezelf.
Je ontkent God en DUS ontken je je eigen creatie kracht.

Dus je B versie van je verlangen zal juist MOEILIJKER zijn om te manifesteren.
Want de energie van verlangen is NODIG om iets daadwerkelijk te manifesteren en voor de B variant van je droom zul je niet zoveel enthousiasme voelen. Er zal te weinig energie gegenereerd worden om je verlangen daadwerkelijk te kunnen creëren. 
En als je dat combineert met de beperkende overtuiging die er achter het afzwakken van je droom ligt: “Ik ben niet krachtig genoeg of goed genoeg om alles te manifesteren waar ik ECHT naar verlang” (of wat de valse overtuigingen ook zijn die je tegenhouden) dan heb je dus een recept voor een zeer moeilijk Creatie proces.

Jammer, want echt alles wat je wilt is mogelijk en jouw verlangens willen graag tot leven komen.
En denk alsjeblieft niet dat het egoïstisch is om je verlangens tot leven te laten komen. Het gaat namelijk helemaal niet om die verlangens. Het gaat er om dat mensen leren DAT ze hun eigen realiteit creëren en HOE ze dat doen en je verlangens geven daar richting aan.
Uiteindelijk kun je geen bijdrage zijn aan anderen als je niet eerst leert om een meester te zijn over je EIGEN vibratie.

Wil je hier meer over weten vraag dan hieronder mijn gratis training aan. Ik begeleid je dolgraag op jouw reis om de Bewuste Creator van jouw realiteit te worden.

Ik wens je een magisch mooie dag toe.

Liefs Maartje

Deel deze blog