Gratis online training: Wordt gezegend in jouw door God geleide Business.

Ervaar je een sterke roeping in jezelf, ben jij ondernemend en herken je jezelf in een of meerdere van deze punten?

Herken je jezelf in een of meerdere van deze punten, lees dan verder, want dan is dit HET programma voor jou! 

Ontvang het gratis online programma: 'Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.'

Replay Wordt gezegend in je door God Geleide Business (#41)

Precies 10 jaar geleden startte ik mijn business. Ik werd iedere ochtend wakker en ik zei tegen God: “Oké God, laat maar zien wat er vandaag door mij heen mag ontstaan.”

En dan deed ik wat God van me vroeg….

Als mensen tegen me zeiden: “Wat heerlijk dat je geen werkgever meer hebt.” dan zei ik altijd grappend: “Jawel, God is mijn werkgever.”

Het duurde ongeveer 15 maanden voordat ik het inkomen in mijn baan in loondienst had vervangen, en in het derde jaar van mijn business ervaarde ik de ware overvloed die ik altijd voelde dat mogelijk was. 

Totdat… mensen aan me gingen vragen. “Maartje, hoe doe je dat toch?”​

Als ik eerlijk was, dan dacht ik: “Ik heb echt geen idee. Voor mijn gevoel doe ik maar wat.” Ja, er waren natuurlijk wel stappen die ik nam en dingen die ik deed, maar of die nu voor mijn succes zorgden? Dat was de vraag. 

Ik ben toen heel veel strategische business trainingen gaan volgen van mensen die heel succesvol zijn, in de hoop een antwoord te krijgen op de vraag: “Wat doe ik nu precies waardoor ik zo veel succes ervaar?”

Maar er gebeurde iets heel anders dan wat ik verwachtte. Ik leerde niet wat ik nu precies deed, wat me succes bracht, ik raakte mezelf juist helemaal kwijt. 

Die trainingen kostte me ontzettend veel geld en als ik implementeerde wat me geleerd werd, dan ging ik niet meer succes ervaren. Dat wil zeggen: ik kon wel resultaten halen, maar het verbonden, enthousiaste en lichte gevoel dat ik de eerste paar jaar van mijn business had, dat ervaarde ik niet meer.
Het voelde zwaar en stroperig.

Ik was ontzettend in de war.

Want ik zag toch dat zij succes hadden met hun strategie en ik zag ook dat het voor veel mensen WEL werkte. 

“Lag het aan mij?” vroeg ik me af? “Ben ik gewoon niet goed genoeg om dit te laten slagen.”

Maar ik wist diep van binnen dat dit niet waar was. Want ik had het immers eerder gedaan. En als je iets een keer kan, dan kun je het vaker doen. 
En ik zag ook dat er veel verschillende strategieën waren om ergens te komen en ook dat vond ik raar. Want als strategie de bepalende factor was, dan zou iedereen dezelfde strategie moeten hebben, zo redeneerde ik. En dat was niet zo.

Dus WAT was hier aan de hand? 

Ik liet alles los om de tijd te nemen om eerst weer dicht bij mezelf te komen en aan reflectie te doen. 

Ik observeerde. 
Ik dacht na. 
Ik voelde. 
Ik stelde vragen. 
Ik voerde gesprekken.

En ik deed iets wat ik een tijd veel minder had gedaan: ik ging weer in gesprek met God. En dit keer ging ik dieper in mijn relatie met Hem. 

Ontvang het gratis online programma: 'Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.'

Replay Wordt gezegend in je door God Geleide Business (#41)

En langzaam begon ik te beseffen: Het was God. God was wat het verschil voor mij had gemaakt.

Het was niet iets wat ik per se strategisch deed, het was mijn verbinding met God. 

Ik was ZO toegewijd aan Hem, Hij had me gezegend. Hij had me laten zien wat er mogelijk was als ik mijn leven en bedrijf met Hem vorm geef. 

En dat begon ik ook bij iedereen te zien die succesvol was. Ze waren vooral gewoon heel enthousiast over wat ze deden. 

En weet je dat het woord “enthousiast” is afgeleid van het Griekse woord “enthousiasmos”, wat “bezield door een Godheid” betekent? 

En toen ik dat besef had, nam ik me voor om niets meer te doen zonder God. Sinds ik God weer op nummer 1 heb gezet, voel ik dat alles weer samen begint te vallen in mijn leven, maar bovenal ervaar ik die diepe verbinding weer met mezelf, die ik al die jaren geleden ook voelde. Ik zie wonderen gebeuren om me heen. Niet alleen in mijn eigen leven, maar ook in de levens van de mensen om me heen. 

“Maar Jezus keek hen aan en zei: ‘Bij de mensen is dit onmogelijk, maar bij God zijn alle dingen mogelijk.'” — Mattheüs 19:26

En om op die manier Gods kracht en liefde te voelen en het pad van je enthousiasme te volgen, OOK met het ondernemen, dat gun ik iedereen!

Daarom nodig ik je uit om vanaf 8 april mee te doen met de gratis online training: ‘Wordt gezegend in je door God Geleide Business.’

Praktische details

In 5 modules leer ik je hoe je God in het midden van jouw onderneming, werk of initiatief kunt zetten. Het is niet specifiek voor ondernemers, maar voor iedereen die zichzelf als ondernemend ervaart. 

Iedere dag krijg je een module in je inbox.
Hieronder kun je lezen tot welke modules je toegang krijgt, maar dit zijn de modules in een handig overzicht: 

Module 1: Wie is God?
Module 2: Hoe kun je Gods stem horen en volgen?
Module 3: God is onze Bron. 
Module 4: Hoe ga je om met twijfels, angsten en kritiek op deze reis?
Module 5: Hoe combineer je Gods roeping met praktische en strategische zaken?

Als dit resoneert, nodig ik je met heel mijn hart uit om mee te doen! 

“Do not be anxious about anything, but in every situation, by prayer and petition, with thanksgiving, present your requests to God. And the peace of God, which transcends all understanding, will guard your hearts and your minds in Christ Jesus.”​​ — Philippians 4:6-7

Ontvang het gratis online programma: 'Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.'

Replay Wordt gezegend in je door God Geleide Business (#41)

Dit zijn de 5 modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Wie is God?
Als je God in het midden wilt gaan zetten van je leven, relaties en business, dan is het belangrijk dat je weet dat je God kunt vertrouwen. En om iemand te kunnen vertrouwen, moet je weten wie ze zijn. In deze eerste module, gaan we dus uitzoeken wie God werkelijk is. Kunnen we weten wie God is en hoe kunnen we dat weten? 
We gaan kijken wat je beeld is van God en we gaan onderzoeken of dat beeld klopt en wat de gevolgen zijn voor je leven, relaties en business van je huidige Godsbeeld en wat het voor je leven, relaties en werk zou doen als je dit zou veranderen.

Module 2: Hoe kun je Gods stem horen en volgen?
Het allerbelangrijkste van iedere relatie is communicatie. Zo ook met onze relatie met God. Met iedere menselijke relatie is het zo dat een relatie opbouwen on
Je kunt iedere zondag naar de kerk gaan, maar de vraag is: wat doe je tussendoor? Zoek je contact met God? Vraag je zijn hulp en leiding? En hoe doe je dat dan?
Hoe weet je of God je hoort en hoe communiceert God naar jou? 
Dat en meer gaan we onderzoeken in deze tweede module.

Module 3: God is onze Bron. 
Als je God in het midden van je leven, relaties en werk gaat zetten, dan gaat alles veranderen in je leven. Maar een van de allerbelangrijkste zaken die gaan veranderen is dat je God als je bron gaat zien. Niet je werkgever, je partner, de overheid of je klanten zijn je bron, maar God is je Bron.
Maar wat houdt dat eigenlijk in? Hoe zorgt God dan voor ons? 
En kunnen we daar wel op vertrouwen als we kijken naar de wereld om ons heen, waarin zo veel tekorten zijn? 
Deze en andere vragen gaan aan bod komen in deze module.

“But seek first his kingdom and his righteousness, and all these things will be given to you as well.” — Matthew 6:33

Module 4: Hoe ga je om met twijfels, angsten en kritiek op deze reis?
Op deze reis zul je twijfels, angsten en kritiek tegenkomen. Dat is heel normaal. God is voor een groot deel nog onbegrepen en iedereen heeft zijn of haar eigen Godsbeeld. 
Dus hoe ga je hiermee om? Hoe praat je over God? Kun je samenwerken met mensen die God niet in het midden zetten en hoe doe je dat dan?
Hoe ga je om met de angst als je het oude loslaat en in je nieuwe “ik” stapt? Wat als dit helemaal niet zo werkt zoals je diep van binnen hoopt of geloofd? Deze en andere vragen komen in deze module aan bod.

“Do not be anxious about anything, but in every situation, by prayer and petition, with thanksgiving, present your requests to God. And the peace of God, which transcends all understanding, will guard your hearts and your minds in Christ Jesus.”​​ — Philippians 4:6-7

Module 5: Hoe combineer je Gods roeping met praktische en strategische zaken?
Of je nu je eigen bedrijf hebt, in loondienst bent of een gezin runt, je hebt te maken met de praktische zaken van dag tot dag. 
Je hebt ook te maken met een bepaalde aardse realiteit, die vaak nog niet in is gericht om echt ruimte te geven aan onze door God gecreëerde Ziel. Hoe ga je hiermee om?
Hoe kies je iedere keer weer voor je verbinding met God, wat de omstandigheden ook zijn?
Hoe hou je hoop, geloof en vertrouwen in uitdagende momenten?
Deze vragen zullen onder meer aan bod gaan komen in deze module.

Ontvang het gratis online programma: 'Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.'

Replay Wordt gezegend in je door God Geleide Business (#41)

Wat zeggen mensen over hun door God geleide business bouwen met mij?

Ik heb de afgelopen jaren honderden mensen met een roeping mogen leren om deze roeping volledig te omarmen en te volgen. Dit zijn enkele resultaten die mensen hebben behaald met mijn begeleiding. Kijk op de testimonial pagina voor meer klant ervaringen. 

Ik voel nu een diep innerlijk weten over mijn Zielsmissie. Ik heb een jaarprogramma gelanceerd en meerdere cursussen uitgebracht en verkocht.

“Toen ik aan het programma begon voelde ik een diepe angst om in mijn grootsheid te gaan staan. Dit voelde onveilig terwijl ik een diep verlangen voelde om mijn zielsmissie te gaan leven en deze te belichamen. Onze coach calls heb ik als super fijn ervaren. Ze dragen er elke keer weer aan bij om iedere dag te komen opdagen en te doen wat nodig is om mijn hart te volgen Het afgelopen jaar heb je mij op een hele fijne en voor mij passende manier geholpen om meer en meer die online ondernemer te worden. Waar ik begon met onzekerheid over wat ik te bieden heb, voel ik nu een diep innerlijk weten over wat mijn zielsmissie is en wat ik daarmee de wereld te brengen heb. Ik heb mijn 1e jaarprogramma gelanceerd, 2e staat gepland voor december Ik heb meerdere cursussen uitgebracht en verkocht en breng deze week mijn project Release and Elevate de wereld in. Het is voor mij een supermooi, inzichtgevend en bekrachtigend jaar geweest waarin jij en de rest van de coach groep een steady rol in hebben gespeeld. Ik kijk hier echt met heel veel liefde, plezier en dankbaarheid op terug en zal het missen! Dankjewel lieve Maartje!!!”
Chantal Danko

De adviezen van Maartje zijn Universeel en zijn zelfs voor mij met mijn meer zakelijke insteek en mijn juridisch adviesbureau heel waardevol.

“Maartje heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”
Francis

Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!

“De reden dat ik het VIP traject bij Maartje ben gaan volgen is omdat zij je heel veel over mindsetwerk leert. De strategiestappen voor mijn bedrijf die weet ik wel. Ik kom echt voor het mindsetgedeelte. Elke keer weer weet Maartje mij ontzettend te inspireren. Ik ben op dit moment nog maar halverwege het traject, maar ik kan nu al merken dat ik grote sprongen maak in mijn bewustzijnsontwikkeling. Wat daar ook aan meehelpt is het onderlinge contact met de andere deelnemers van de coachgroep en de lessen die Maartje aanbiedt in de online omgeving. Maartje is super eerlijk en biedt een veilige omgeving waarin je in al je kwetsbaarheid helemaal jezelf kunt zijn. Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!”
Sylvia

Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken.

“Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken. Uplevel is zelfs een te klein woord. Mijn intuïtie zei al een tijdje dat mijn grootste visie tot dan toe op papier nog niet groots genoeg was. Dit gevoel is nu voor eens en voor altijd overboord gegooid met mijn nieuwe wereldveranderende visie! Ik ben er écht in gestapt en dit is zo voelbaar! Heb al 2 nachten bijna niet geslapen van de stromende energie. Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles wat je me nu toe gegeven hebt en alles wat je 'aan' gezet heb in mij. Diepe Namasté.”
Kirsten

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pioniers van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd.

"Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven met jouw programma, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de video’s kijk. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit programma en alle content. ❤️🙏🏻”
Marlies

Ik heb zo veel geleerd over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde en vooral ook over in de actie gaan!

"Prachtig hoe je jezelf laat zien en opent, met al je kwetsbaarheid. Daar heb ik veel respect voor! Ik heb zoveel van je geleerd. Over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde. En vooral ook over in de actie gaan! Het hoeft niet perfect en doen geeft zulke mooie resultaten. Dat is waarin jij mijn grote voorbeeld bent; geïnspireerde actie nemen. En daar dankbaar voor zijn. Dus dank je wel dat jij er bent!"
Sas

Ontvang het gratis online programma: 'Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.'

Replay Wordt gezegend in je door God Geleide Business (#41)

Meer over mij. Wie ben ik om jouw te helpen om je door God geleide (online) onderneming neer te zetten?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.
Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.

Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om te verbinden met mijn gevoelens en verlangens.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat het leven wel mooi kon zijn en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het leven bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze heling had ervaren van haar kanker alleen maar door haar denken te veranderen. Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Misschien zit er een kern van waarheid in wat ze schrijft. Misschien zijn we zelf de Creators van onze realiteit.” En ik kon het boek met andere ogen gaan lezen. Het gaf me hoop, kracht en moed.
Op dat moment voelde ik een diep verlangen ontstaan in mezelf om er achter te komen hoe het leven nu precies werkt en hoe we onze realiteit creëeren.

Ik merkte dat ik prachtige dingen kon manifesteren door de overtuiging dat ik de Creator ben. Mijn leven was in ZO veel opzichten beter geworden. 
Ik werd gezond, kon mijn verslavingen en depressie loslaten en een plek vinden in de maatschappij. Uiteindelijk heeft het me ook geholpen om mijn bedrijf te starten. 
Ik heb dingen ervaren waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. 

Maar TOCH ervaarde ik niet de verlossing waar ik werkelijk naar verlangde. 
Ik had in materieel opzicht alles, maar ik voelde dat er iets miste. Ik gaf me dus weer opnieuw over aan het leven. Zoals ik ook in mijn boek beschrijf zei ik altijd tegen God: “Ik wil alleen maar jouw waarheid God. Ik wil niets anders. Als het niet van jou is, dan wil ik het niet.” 

Uiteindelijk voelde ik dat God me vroeg om mezelf helemaal over te geven aan Jezus. Ik had oorspronkelijk weerstand. Ik begreep Jezus niet en ik begreep de Kruisiging niet. Daarnaast had ik beelden in mijn hoofd van Jehova’s getuigen die hun voet tussen de deur zetten, “Jezus red je” doeken langs de kant van de weg die ik niet snapte, de verhalen over het misbruik in de kerk, en de rigide regels van georganiseerd geloof. Ik wilde er eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar TOCH deed ik het. TOCH sprak ik de woorden uit dat ik Jezus erkende als mijn Koning en Verlosser. Ik vertrouwde God en ik kon ook wel zien dat er bepaalde problemen in mijn leven waren die ik niet op leek te kunnen lossen, wat ik ook probeerde. 

Sindsdien kan ik oprecht zeggen dat ik me anders voel. Mijn problemen zijn niet in een keer weg, maar ik voel dat er op het allerdiepste niveau iets in mij is verandert. Ik voel me werkelijk gezegend door God. Ik zie nu ook wat God, door Jezus voor ons gedaan heeft en hoe groot en diepgaand dat cadeau werkelijk is. En iedere dag leer ik meer en meer om dat cadeau ook daadwerkelijk in mijn leven te ontvangen. 

Ik heb een diep verlangen om God te eren en daarom heb ik er voor gekozen om Hem in het midden van mijn bedrijven te zetten en andere ondernemers hier ook mee te helpen. Ik heb de afgelopen maanden al mogen zien wat God doet in de levens van mijn klanten en ik kan niet wachten om te zien welke wonderen Hij nog meer gaat verrichten.
Als dit met je resoneert, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden.

Ontvang het gratis online programma: 'Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.'

Replay Wordt gezegend in je door God Geleide Business (#41)